Κεντρική Γυναίκες “Περίπατος” για τον Παναθηναϊκό κόντρα στα Μελίσσια

“Περίπατος” για τον Παναθηναϊκό κόντρα στα Μελίσσια

panathinaikos gynaikes

Στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστική στην Α2 Γυναικών, ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία απέναντι στον ΚΑΟ Μελισσίων και μετέτρεψε το παιχνίδι σε “περίπατο” με το τελικό σκορ να είναι 70-51. Οι “πράσινες” πήραν τη ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο, ενώ βρίσκονται μια ανάσα από το να “κλειδώσουν” την άνοδο.

Τα δεκάλεπτα: 22-12, 42-29, 60-47, 70-51

Παναθηναϊκός (Καντζιλιέρης): Κάσδαγλη, Μούλη 20, Κοίλια Π. 8,  Κοίλια Ν., Καλαμπάκου 16 (3), Ευαγγελάτου, Αρβανίτη 2, Σλούκα 13 (2), Εζέτζα 9, Ακρίβου, Μούτσα, Σλούκα 2

ΚΑΟ Μελισσίων (Μάλαμα): Τσέτα 2, Ναβροζίδου 5 (1), Σταμούλη, Πατέρα 14 (2), Κουτσούκου, Κοιλιαρίδη 8 (2), Βιντζηλαίου 10, Μαλεφάκη, Κωνσταντινίδου, Γιαννακόπουλου 2, Χιώτη 10 και Κανέλλου.

Σε δήλωση της στο www.panathinaikos1908.gr η Σύνθια Εζέτζα τόνισε: “Πετύχαμε μία ακόμα πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια που κάνουμε για να επιστρέψουμε στη μεγάλη κατηγορία. Είχαμε ένα έξτρα κίνητρο να νικήσουμε το παιχνίδι καθώς ο σημερινός αντίπαλος μας είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο.  Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας  στο παιχνίδι με τα Χανιά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: «Η πλευρά του Παναθηναϊκού προσπαθεί να δυναμιτίσει το κλίμα»

Πήρε θέση ο Ολυμπιακός μετά την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού. Ο Ολυμπιακός δεν άφησε ασχολί…