Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Όλοι μαζί να πάρουμε μια τεράστια νίκη”

“Όλοι μαζί να πάρουμε μια τεράστια νίκη”

perrakis laurio

Σύνθημα νίκης στο αυριανό (23/3) εντός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι έδωσε ο πολύπειρος ψηλός του Λαυρίου, Μιχάλης Περράκης, ανανεώνοντας το blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά:

Μετά το διπλό στη Ρόδο η ομάδα μας επιστρέφει στο… σπίτι της για ένα δύσκολο ματς και στόχο μία ακόμα νίκη, που θα την εδραιώσει στις θέσεις της παραμονής.

Είναι γεγονός ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια έχουμε παρουσιάσει ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο, με αποκορύφωμα το παιχνίδι με τον Κολοσσό όπου πήραμε μια τεράστια νίκη βαθμολογικής -αλλά και ψυχολογικής- σημασίας.

Αύριο, Σάββατο 23 Μαρτίου στις 3:45 μ.μ., παίζουμε ένα ματς «φωτιά» με το Περιστέρι ΒΙΚΟΣ COLA… μια ομάδα που παίζει πολύ όμορφο μπάσκετ και έχει καταφέρει να πάρει μεγάλες νίκες φέτος με έμπειρους -και ταλαντούχους- παίκτες και πολύ καλό προπονητή με τεράστια εμπειρία στο άθλημα.

Θέλουμε τους βαθμούς της νίκης για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος για την εκπλήρωση του στόχου παραμονής.

Είμαστε αποφασισμένοι να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα και να πετύχουμε την έκτη νίκη μας. Παίζουμε στο γήπεδό μας και η παρουσία του κόσμου είναι πολύ σημαντική! Θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο και όλοι μαζί να πάρουμε μια τεράστια νίκη!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …