Κεντρική Α1 Χολαργός “Ο Καλαϊτζάκης έπαιξε πολύ γιατί αυτό το κέρδισε…”

“Ο Καλαϊτζάκης έπαιξε πολύ γιατί αυτό το κέρδισε…”

O Xoλαργός δεν στάθηκε “όρθιος” στο “PAOK Sports Arena”, έχασε από τον ΠΑΟΚ και ο  Άρης Λυκογιάννης μίλησε για το συγκεκριμένο ματς αλλά και για το γεγονός πως ο νεαρός, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης έπαιξε περίπου 11 λεπτά.

Συγκεκριμένα είπε:

“Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη και καλή συνέχεια. Νομίζω ότι είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα, κάτι που ως ένα σημείο ήταν λογικό. Στο πρώτο ημίχρονο αν εξαιρέσουμε τα τελευταία λεπτά ήμασταν καλοί. Είχαμε ένα καταστροφικό τρίτο δεκάλεπτο. Στο τέταρτο βρήκαμε ένα σχήμα που μας ταίριαξε και εκμεταλλευτήκαμε τη χαλάρωση των παικτών του ΠΑΟΚ.

Πλησιάσαμε ως τους έξι αλλά δεν μπορέσαμε κάτι παραπάνω. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια και εμείς συνεχίζουμε. Σήμερα είχαμε κάποια ατού μας σε πολύ κακή μέρα. Πολλοί παίκτες μας ήταν σε κάτω του μετρίου. Βασικοί παίκτες μας ήταν σε πολύ κακή αμυντική μέρα. Αυτό που κάναμε στα τελευταία οχτώ λεπτά είναι το στοιχείο που πρέπει να κρατήσουμε”.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στον χρόνο συμμετοχής του Καλαϊτζάκη: “Ο Καλαϊτζάκης  έμεινε μέσα τόσο πολύ χρόνο γιατί το κέρδισε αυτό. Νομίζω είχε και τη διάθεση και όλα γι αυτό και έμεινε μέσα τόσο πολύ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στον Χολαργό ο Λινοξυλάκης!

O Νίκος Λινοξυλάκης ανέλαβε την ευθύνη του Αναπτυξιακού Προγράμματος των Ακαδημιών του Χολ…