Κεντρική Basket League Χολαργός “Να βγει γκρουπ Ελλήνων διαιτητών για τα ντέρμπι”

“Να βγει γκρουπ Ελλήνων διαιτητών για τα ντέρμπι”

mats holargos jankovic

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς πήρε θέση για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ. Ο παίκτης του Χολαργού τόνισε ότι οι Έλληνες διαιτητές είναι καλοί και ότι πρέπει να βγει ένα γκρουπ για τα ντέρμπι και να μην αναγκαστούν να έρθουν ξένοι. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής αναφέρθηκε ακόμη στην ομάδα του Άρη Λυκογιάννη και για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το μέλλον του στον Χολαργό: “Δεν ξέρω τι σκέφτονται στον Χολαργό και αν θα βρίσκομαι εδώ του χρόνου, χρειάζεται ένα μεγάλο μπάτζετ για τη νέα σεζόν στην ομάδα και δεν ξέρω αν μπορούν να το καλύψουν. Υπάρχει όραμα και προοπτική στον Χολαργό, δεν ξέρω τι πρόγραμμα έχουν, έχουν μπει οι βάσεις, εξαρτάται τι θέλει και ο καθένας”.

Για την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη: “Παίζουμε καλό μπάσκετ, έρχεται κόσμος στο γήπεδο και διασκεδάζει, υπάρχουν ωραία πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ, βγαίνουν συνεχώς νέοι Έλληνες παίκτες. Στο εξωτερικό, υπάρχει η νοοτροπία να φέρνουν ξένους παίκτες ή θέλουν να γίνουν όλοι αστέρια”.

Για την νέα σεζόν στο πρωτάθλημα: “Έρχεται ιστορική στιγμή για την Basket League με την επιστροφή του Ιωνικού Νικαίας και του Ηρακλή, πρέπει οι ιθύνοντες των ομάδων να κοιτάξουν πως θα φτιάχνουν έναν κορμό κάθε χρόνο”.

Για το θέμα που έχει προκύψει με την ελληνική διαιτησία: “Υπάρχουν κάποιοι Έλληνες διαιτητές που παίζουν καλά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στα ξένα πρωταθλήματα. Να βγει ένα γκρουπ Ελλήνων διαιτητών για τα μεγάλα ντέρμπι για να μην αναγκαστούν να έρχονται ξένοι διαιτητές και να κινδυνεύει ο Ολυμπιακός να υποβιβαστεί με μία πιθανή τιμωρία αν δεν κατέβει την Κυριακή”.

Για τους κανονισμούς μετακίνησης παικτών από μία ομάδα του πρωταθλήματος σε άλλη: “Βλάπτει το ελληνικό πρωτάθλημα το γεγονός πως κάποιος Έλληνας παίκτης δεν μπορεί να μετακινηθεί σε άλλη ελληνική ομάδα στο μέσο της σεζόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στη Ρεάλ Μπέτις ο Αγκμπελέσε

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μπέτις ο Ντάνι Αγκμπελέσε, είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο…