Κεντρική Α1 Κολοσσός “Η ομάδα δεν έχει τελειώσει”

“Η ομάδα δεν έχει τελειώσει”

Ο Κολοσσός Ρόδου δεν τα κατάφερε στην έδρα του κόντρα στο Λαύριο και έχει μπλέξει για τα καλά. Ο προπονητής των Νησιωτών, Στέργιος Κουφός, τόνισε ότι η ομάδα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Αναλυτικά:

“Είναι από τις πολύ δύσκολες μέρες. Γιατί, όταν υπηρετείς το άθλημα ως προπονητής 33 χρόνια είναι από τις πολύ σκληρές ημέρες. Πάντα προσπαθείς να κάνεις αυτοκριτική να δεις τι φταίει και η προτεραιότητα όλων εμάς είναι αυτό. Σήμερα είναι από τις μέρες που δεν νομίζω ότι υπάρχει ευθύνη και ότι θα μπορούσε η ομάδα να κάνει κάτι καλύτερο, όσον αφορά τη νίκη και την ήττα. Αλλά, πιστεύω ότι όσο και να παίζαμε, θα χάναμε. Να είχαμε ακόμη και 80% τρίποντα… Πιστεύω ότι δεν θα μπορούσαμε να νικήσουμε. Κι αυτές είναι οι πολύ δύσκολες μέρες που ζει και βιώνει ένας προπονητής και οι παίκτες του. Αυτό θα πρέπει να το αναλύσουμε, δεν είναι απλό.

Πρέπει να δώσουμε θάρρος και δύναμη να συνεχίσουν τα παιδιά. Για ακόμη μία φορά, το λέω και το πιστεύω, η ομάδα δεν έχει τελειώσει. Πιστεύω ότι πρέπει να δείξουμε το ίδιο πάθος σε όλα τα παιχνίδια, για να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί. Ο κόσμος σήμερα ήταν συγκινητικός και πολύ λίγες φορές έχω δει τέτοιον παλμό. Αυτό βγήκε από την ψυχή τους και βοήθησε την ομάδα στο έπακρο. Το μόνο που μπορώ να πω και να υποσχεθώ είναι ότι τα παιδιά και εγώ θα κάνουμε τα πάντα, για να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί. Γιατί, ο μπασκετικός μας εγωισμός είναι πολύ μεγάλος και το όνομα του Κολοσσού, που υπηρετούμε, είναι τεράστιο για εμάς. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν ψάχνω να βρω δικαιολογίες για τον σχεδιασμό και αυτά… Τώρα, όλοι μαζί να βγάλουμε ψυχή γιατί μπορούμε ακόμα. Αυτό πιστεύω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κολοσσός

Δειτε επισης

Στην Αθήνα ο Κολοσσός! Το τηλεοπτικό τεστ με Ολυμπιακό

Ο Κολοσσός θα ταξιδέψει αύριο (30/11) για την Αθήνα, όπου το βράδυ (20:30) θα αντιμετωπίσε…