Κεντρική Α1 Ρέθυμνο “Η έλλειψη συγκέντρωσης μας στοίχισε”

“Η έλλειψη συγκέντρωσης μας στοίχισε”

Το Ρέθυμνο δεν κατάφερε πάρει τη νίκη κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας. Ο προπονητής της κρητικής ομάδας, Βαγγέλης Ζιάγκος, τόνισε ότι η έλλειψη συγκέντρωσης και η αστοχία στα τρίποντα τους στοίχισαν.

Αναλυτικά:

“Καταρχήν συγχαρητήρια στον Προμηθέα και για τη νίκη του απέναντι στην ομάδα μας, αλλά και για την επικράτησή του επί της Τενερίφης στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Παράλληλα, εύχομαι στον Προμηθέα και καλή επιτυχία στον προσεχή αγώνα στην Τενερίφη που θα κριθεί η πρόκριση.

Εμείς θέλαμε να εκμεταλλευτούμε την συγκυρία και να χτυπήσουμε σε μια πιθανή κόπωση του Προμηθέα, τόσο σωματική, όσο και πνευματική και πιστεύω ότι το καταφέραμε αυτό σε μεγάλο βαθμό. Κατά τη γνώμη μου δεν φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα εξαιτίας δυο παραγόντων: Πρώτον, λόγω της έλλειψης συγκέντρωσης εκ μέρους μας στο έξτρα 5άλεπτο της παράτασης και δεύτερον, εξαιτίας της αστοχίας μας στο τρίποντο.

Εμείς σουτάραμε 3/22 τρίποντα και ο αντίπαλός μας 9/26, κάποια εκ των οποίων ήταν πολύ μεγάλα σουτ σε καθοριστικά σημεία της αναμέτρησης, τόσο στο τελευταίο 10άλεπτο, όσο και στην παράταση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κάνουν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και ξεπερνούν τους εαυτούς τους. Επίσης, θέλω να συγχαρώ και τον Κουρέπη που ταξίδεψε μόνος του στην Πάτρα για να καλύψει και το κενό του Σιγκούνα και βοήθησε πολύ την ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…