Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Αγώνας… ζωής ή θανάτου”

“Αγώνας… ζωής ή θανάτου”

aggelakos kolossos

Ο Κολοσσός υποδέχεται τον Πανιώνιο, με τον Αγγελάκο να στέκεται στη σημασία του αγώνα στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Αγώνας… ζωής ή θανάτου

Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Αφήσαμε ήδη πίσω μας το ματς της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό. Ένα παιχνίδι που προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ενώ παρουσιαστήκαμε ικανοποιητικά καλοί στην πρώτη περίοδο.

Όμως, αυτό ανήκει στον παρελθόν και πλέον επικεντρωνόμαστε στο ματς με τον Πανιώνιο. Όλη την εβδομάδα, η προετοιμασία κύλησε πολύ καλά για εμάς και είμαστε έτοιμοι για ένα ματς ζωής ή θανάτου. Το αντιμετωπίζουμε σαν έναν μεγάλο τελικό, καθώς είναι από τα παιχνίδια που καθορίζουν το μέλλον.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα πρέπει να εμφανιστούμε πολύ συγκεντρωμένοι αμυντικά και να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα επιθετικά όπλα του Πανιωνίου. Ειδικά τον Μπέρι, ο οποίος είναι από τους κορυφαίους σκόρερ της κατηγορίας.

Από ‘κει και πέρα, για εμάς ένα μεγάλο και σημαντικό κομμάτι είναι η παρουσία και η συνεισφορά του κόσμου. Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να έρθουν και να γεμίσουν το Βενετόκλειο, ώστε να μας δώσουν την απαραίτητη ώθηση, για να παλέψουμε και να βγάλουμε τη σκληρή μας δουλειά και στο τέλος να πάρουμε τη νίκη.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Άλεξ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…