Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Προμηθέας: Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για Τενερίφη

Προμηθέας: Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για Τενερίφη

dimitris katsivelis promitheas bologna

Ο Προμηθέας Πάτρας προκρίθηκε στους 16 του Basketball Champions League και θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά θέλει τον κόσμο στο πλευρό του, προκειμένου να πάρει μία μεγάλη νίκη, για να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά:

“Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την μεγάλη μπασκετική βραδιά της Πάτρας και του Προμηθέα, που θα δώσει τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα του σε νοκ-άουτ φάση (αυτή των «16» του Basketball Champions League) στο “Δημ. Τόφαλος”, όπου θα υποδεχθεί την ισπανική Iberostar Tenerife, νικήτρια του BCL και του Διηπειρωτικού Κυπέλλου το 2017. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Μαρτίου με ώρα έναρξης τις 19:30 και οι φίλοι του Προμηθέα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά 10:00-18:00 από τα γραφεία στα γήπεδα του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο και 10:00-13:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ στο κέντρο (Κανακάρη 136, 5ος όροφος, τηλ: 2610 275820).

Παράλληλα ξεκίνησε και η διάθεση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση του Προμηθέα κόντρα στο Ρέθυμνο Cretan Kings για την 18η αγωνιστική της Betshop Basket League, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 15:45 στο “Δημ. Τόφαλος”. Εισιτήρια: Viva ή από τα γραφεία.

Η γενική είσοδος σε καθέναν από τους 2 αγώνες έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…