Κεντρική Β' Εθνική Πρόεδρος Νίκης Βόλου: “Υποκλίνομαι στους παίκτες της ομάδας”

Πρόεδρος Νίκης Βόλου: “Υποκλίνομαι στους παίκτες της ομάδας”

niki volou

Νίκη Βόλου πήρε μία σπουδαία εντός έδρας νίκη, καθώς επικράτησε με 75-74 του Αγρινίου. Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας, Μπάμπης Τουτουτζόγλου, μετά τη σπουδαία νίκη υποκλίθηκε στους παίκτες της ομάδας για την κατάθεση ψυχής που έκαναν.

Αναλυτικά:

“Σήμερα νιώθω την ανάγκη πραγματικά να υποκλιθώ πρώτα στους παίκτες της ομάδας μας για την κατάθεση ψυχής που έκαναν αποδεικνύοντας ότι τίποτα δεν έχει χαθεί.

Εμείς που ζούμε την ομάδα καθημερινά το ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα γυρίσει ο τροχός γιατί πραγματικά η προσπάθεια των παικτών και των προπονητών είναι μεγάλη παίζοντας με τη πλάτη στο τοίχο.

Δεύτερον, υποκλίνομαι στον κόσμο της ομάδας μας που πραγματικά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και με την δύναμη του έδωσε τεράστια ώθηση στην ομάδα μας , σας θελουμε πάντα κοντά μας.

Συγχαρητήρια στους προπονητές μας. Συγχαρητήρια στους διαιτητές κ.κ Τζίμα και Αγραφιώτης Τζ.. Συγχαρητήρια στην πολύ καλή ομάδα του Αγρινίου και πραγματικά τους ευχόμαστε κάθε επίτευξη των στόχων τους. Ευχαριστώ επίσης όσους είναι κοντά στην ομάδα στις δύσκολες στιγμές μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …