Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ποκουσέφσκι: “Προσπαθώ να αντιγράψω τις κινήσεις του Μποντιρόγκα…”

Ποκουσέφσκι: “Προσπαθώ να αντιγράψω τις κινήσεις του Μποντιρόγκα…”

aleksej pokusevski olympiakos

Συνέντευξη παραχώρησε ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι στη Σερβική εφημερίδα “Blic” και μίλησε για την πρώτη του συμμετοχή στην Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στους μελλοντικούς του στόχους.

“Νιώθω καλά, προσπαθώ να αντιγράψω τις κινήσεις του Ντέγιαν Μποντιρόγκα από το YouTube. Επίσης μου αρέσει πολύ ο Καρμέλο Άντονι”, εξήγησε ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει να θα αγωνιστεί στην εθνική Σερβίας ή την αντίστοιχη της Ελλάδας: “Δεν έχει αλλάξει κάτι… Στηρίζω την απόφασή μου να παίξω μόνο για τη Σερβία. Είμαι Σέρβος… Χρειάζεται άλλος λόγος;”. Εν συνεχεία ανέφερε: “Έχω μια εξαιρετική σχέση με τον Ντέιβιντ Μπλατ όπως και με όλους στην ομάδα. Ξέρουν ότι είμαι ο νεότερος και όλοι προσπαθούν να με βοηθήσουν… Δεν ένιωσα το παραμικρό άγχος όταν ο κόουτς μού ζήτησε να βγω στο παρκέ και να παίξω για πρώτη φορά στην EuroLeague. Ήταν ένα παράξενο συναίσθημα, όλοι με χειροκροτούσαν… Πλέον τα πράγματα είναι πιο εύκολα”.

Όσον αφορά τους μελλοντικούς στόχους του, ανέφερε: “Νομίζω είναι φυσιολογικό να σκέφτομαι ότι μια μέρα θα παίξω στο ΝΒΑ. Είναι λογικό, από τη στιγμή που πολλοί Σέρβοι έχουν παίξει ή συνεχίζουν να αγωνίζονται εκεί. Θα ήθελα να γίνω μέλος αυτής της διαδικασίας. Σίγουρα υπάρχει χρόνος… Είναι καλό να σε συγκρίνουν με έναν παίκτη όπως ο Νίκολα Γιόκιτς”. Ο Ποκουσέφσκι ρωτήθηκε για την κόντρα των «αιωνίων»: “Η αντιπαλότητά τους είναι τρομερή! Δεν μπορώ να τη συγκρίνω με τη Σερβία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…