Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πιτίνο: “Όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο για τον Θανάση, θέλει προσοχή η Μπασκόνια”

Πιτίνο: “Όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο για τον Θανάση, θέλει προσοχή η Μπασκόνια”

pitino panathinaikos

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης με τη Μπασκόνια (20/3, 21:00) έκανε ο Ρικ Πιτίνο και τόνισε πως το παιχνίδι θέλει προσοχή, ενώ αναφέρθηκε και στον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Τον γνώρισα μετά το ματς με την ΤΣΣΚΑ. Όλοι τον αγαπούσαν. Όλοι έχουν έναν καλό λόγο να πουν. Ήταν ένας αληθινός κύριος, είτε έχανε η ομάδα, είτε κέρδιζε.

Είμαστε σε καλή κατάσταση τις τελευταίες δύο εβδομάδας. Παίζουμε πολύ καλά, όλοι οι παίκτες βρίσκονται σε καλό ρυθμό. Η Μπασκόνια είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχει επιθετική νοοτροπία και πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα στην άμυνά μας. Παίζουμε εντός έδρας και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Σαν προπονητής, θέλω να βλέπω τους παίκτες μου να παίζουν έτσι”.

Σχετικά με τον γιο του, που θα παίξει απέναντι στο Louisville στο NCAA, ο Ρικ Πιτίνο τόνισε: “Εμείς έχουμε την  δική μας March Madness! Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, το μυαλό μου είναι μόνο στη Μπασκόνια! Αγαπώ τον γιο μου, αλλά μόνο η Μπασκόνια βρίσκεται στο μυαλό μου. Θέλουμε νίκες για να φτάσουμε στα πλέι-οφ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι – Βαλένθια 95-80 (vid)

Παραμένει ζωντανή η Μακάμπι Τελ Αβιβ. Σπουδαία νίκη για την Μακάμπι Τελ Αβιβ.… νίκησ…