Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πιτίνο: “Κόντρα στα δυνατά στοιχεία της ομάδας το τρίποντο”

Πιτίνο: “Κόντρα στα δυνατά στοιχεία της ομάδας το τρίποντο”

pitino

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης με τη Νταρουσάφακα (7/3, 19:15) έκανε ο Ρικ Πιτίνο, κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Τουρκία. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε πως η πρέπει να βάζουν τη μπάλα στο ζωγραφιστό, ενώ ξεκαθάρισε πως το τρίποντο δεν είναι από τα δυνατά στοιχεία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είχα να δω τον γιο μου που έπαιζε στο κολέγιο, κέρδισε. Ξύπνησα για να τον δω στις 3 μέχρι τις 6. Λογικά θα πάει στο NCAA March Madness, κάτι που είναι πολύ ευχάριστο”.

Για το αν θα είναι έκπληξη μία εκτός έδρας ήττα: “Η άποψη μου είναι ότι όταν έχεις δύο σερί εκτός έδρας ματς δεν μπορείς να έχεις απρόσμενο αποτέλεσμα. Στην έδρα σου την επόμενη εβδομάδα μπορείς να υποστείς μία έκπληξη. Σε ένα παιχνίδι μακριά από το σπίτι σου πρέπει να κάνεις τα πάντα για να κερδίσεις”.

Για την Νταρουσάφακα: “Όλοι παίζουν σκληρά. Ακόμα και αν έχεις προβάδισμα μπορούν να επιστρέψουν. Το σημαντικό είναι πως σκοράρουμε πολύ, περίπου 85 πόντους. Στο προηγούμενο ματς δεν παίξαμε καλά αλλά συνολικά παρουσιάζουμε σπουδαίο μπάσκετ. Είναι σημαντική η παρουσία των Κιλπάτρικ και Λάνγκγφορντ.

Πρέπει να βάζουμε την μπάλα κοντά στο ζωγραφιστό και μετά αν προκύψει σουτ μπορείς να το επιλέξεις. Κάθε φορά να βάζουμε την μπάλα κοντά στο καλάθι. Δεν μπορείς να κάνεις σουτ τριών πόντων συνέχεια γιατί αυτό είναι κόντρα στα δυνατά στοιχεία της ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Χωρίς Γκραντ, με Σερέλη στον πάγκο του

Με Σερέλη και χωρίς Γκαρντ κόντρα στο Περιστέρι. Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί …