Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πιτίνο: “Έχω ζήσει πολλά στην Ελλάδα, περιμένω στο επόμενο ματς μόνο γυναίκες 25-40 ετών”

Πιτίνο: “Έχω ζήσει πολλά στην Ελλάδα, περιμένω στο επόμενο ματς μόνο γυναίκες 25-40 ετών”

pitino

Τρομερές ατάκες από την Ρικ Πιτίνο για ακόμη μία φορά. Μετά την ήττα από Περιστέρι ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε πως το σημαντικό είναι ότι η ομάδα δεν είχε τραυματισμούς, ενώ είπε πως έχει ζήσει πολλά στην Ελλάδα και περιμένει στο επόμενο ματς να υπάρχουν μόνο γυναίκες 25-40 ετών.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Θα ήθελα να συγχαρώ το Περιστέρι. Έκανε πολύ καλή δουλειά. Ο στόχος μας ήταν φυσικά να κερδίσουμε, αλλά το σημαντικό ήταν να μην έχουμε τραυματισμούς. Είμαστε ικανοποιημένοι που κανένας παίκτης μας δεν τραυματίστηκε. Προχωράμε, κοιτάμε μπροστά για να προετοιμαστούμε για το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς”.

Για το αν τον προβληματίζει κάτι ενόψει του αγώνα με τη Μπουντούτσνοστ μετά από τις δύο συνεχόμενες ήττες από Ρεάλ Μαδρίτης και Περιστέρι: “Ο στόχος ήταν να αποφύγουμε τους τραυματισμούς. Γι’ αυτό και ξεκούρασα τον Καλάθη και πειραματίστηκα με άλλα πράγματα. Θέλαμε να κερδίσουμε το ματς, αλλά αυτό που μας ένοιαζε ήταν να μην χτυπήσει κανένας και να είμαστε έτοιμοι για την Πέμπτη. Ένας από τους στόχους μας δεν ήταν να πάρουμε αήττητοι το Πρωτάθλημα, αλλά να πάρουμε το Πρωτάθλημα”.

Όσο για το κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι, είπε: “Έχω ζήσει πολλές εμπειρίες εδώ. Έναν τελικό Κυπέλλου με μικρά παιδιά, ένα παιχνίδι Κυπέλλου να μη βγαίνει η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο, ένα παιχνίδι Πρωταθλήματος να μην κατεβαίνει η αντίπαλη ομάδα και ένα παιχνίδι σε άδειο γήπεδο. Περιμένω το επόμενο παιχνίδι να έχει μόνο γυναίκες 25-40 ετών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…