Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Περιστέρι: “Παιδιά, συγγνώμη…”

Περιστέρι: “Παιδιά, συγγνώμη…”

slider 787F1543

Με ανακοίνωση του το Περιστέρι θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τα παιδιά και τις οικογένειες για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο παιχνίδι με τον Άρη, με την ΚΑΕ να αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη και να καλεί όμως τις αρμόδιες αρχές να ερευνήσουν το συμβάν.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

“Η οικογένεια της Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola θέλει να ζητήσει από καρδιάς, συγγνώμη στα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων, των Ακαδημιών της ομάδας μας αλλά και σε όλα τα παιδιά, γενικά, που βρέθηκαν μαζί με τις οικογένειες τους στις εξέδρες του «Ανδρέας Παπανδρέου» το απόγευμα του Σαββάτου (16/3) για να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα.

Δυστυχώς, αποδειχθήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Κατώτεροι να τους προσφέρουμε ασφαλείς συνθήκες. Κατώτεροι να τους δείξουμε ότι το μπάσκετ είναι απλά ένα παιχνίδι. Κι αυτό είναι που μας βαραίνει περισσότερο από όλα.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη, ακόμη και αυτή που δεν μας αναλογεί. Δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει ώστε οι εξέδρες του γηπέδου μας να γεμίσουν από οικογένειες και παιδιά. Με κάθε τίμημα και κόστος.

Καλούμε όμως και τις αρμόδιες αρχές να ερευνήσουν τις τυχόν ευθύνες άλλων, να συμμερισθούν την αγωνία μας για έναν αθλητισμό χωρίς βία και να αποδείξουν έμπρακτα πως δεν είναι μέρος του προβλήματος αλλά της λύσης του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Περιστέρι: Το πρόγραμμα του Final Four

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα του Final Four του BCL. Η FIBA γνωστοποίησε και το ωρολόγιο το π…