Περιμένουμε

bousias konstantinos odke

«… Οι Έλληνες διαιτητές είναι υψηλότατου επιπέδου και άρτιες προσωπικότητες, κάτι το οποίο άλλωστε αποδεικνύεται από την συμμετοχή τους σε όλες τις παγκόσμιες διοργανώσεις».

Αυτό είχε (ορθώς) τονιστεί στην ανακοίνωση της ΟΔΚΕ, μία μέρα (14/02) μετά τον ημιτελικό των «αιωνίων», που… τέλειωσε στο ημίχρονο, καθώς ο Ολυμπιακός αποχώρησε. Τότε η Ομοσπονδία των Διαιτητών, δείχνοντας εξαιρετικά αντανακλαστικά, υπερασπίστηκε την τιμή των διαιτητών.

Περίμενα αντίστοιχη ετοιμότητα και χθες, άντε βαριά σήμερα το πρωί. Βγήκε ο εκπρόσωπος της Α2, ο άνθρωπος που ο Σύνδεσμος Αθηναίων Διαιτητών τίμησε στην τελευταία του εκδήλωση, και είπε ότι υπάρχουν διαιτητές που πληρώνονται με τον μήνα. Και μάλιστα ότι είναι γνωστοί!

Περίμενα τρεις κινήσεις:

  • Άμεσα να ζητήσει η Ομοσπονδία των Διαιτητών (ΟΔΚΕ) την παρέμβαση εισαγγελέα, καταγγέλλοντας ως κοινό συκοφάντη τον κ. Ζούπα. Μη αντίδραση σηματοδοτεί συμφωνία;
  • Άμεσα να αντιδράσει ο Σύνδεσμος της Αθήνας (ΣΕΔΚΑ) και να ζητήσει από τον κ. Ζούπα να καταθέσει ονόματα και… διευθύνσεις.
  • Την αυτεπάγγελτη επέμβαση του Εισαγγελέα, προκειμένου να διερευνηθεί η αλήθεια των καταγγελιών.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε συμβεί το παραμικρό. Μήπως επειδή είναι εκπρόσωπος της ΕΟΚ στον ΕΣΑΚΕ; Μήπως γιατί όντως λέει την αλήθεια; Δεν γνωρίζουμε, αλλά είμαστε περίεργοι να μάθουμε αν και πώς θα κινηθούν οι έχοντες την ευθύνη.

Αλήθεια, ο πρόεδρος της ΕΟΚ γνωρίζει αυτά που κατήγγειλε ο κ. Ζούπας; Συμφωνεί με αυτή την τοποθέτηση ο Γιώργος Βασιλακόπουλος; Δεν πρέπει να τοποθετηθεί; Περιμένουμε

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…