Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Πεδουλάκης: “Δεν είναι λογικό”

Πεδουλάκης: “Δεν είναι λογικό”

argyris pedoulakis peristeri

Το Περιστέρι πήρε μία δύσκολη νίκη, καθώς επικράτησε στην παράταση της Κύμης. Ο προπονητής των νικητών, Αργύρης Πεδουλάκης, τόνισε ότι το συγκεκριμένο ματς έδωσε ένα μήνυμα στην ομάδα του και σημείωσε ότι χωρίς προσπάθεια δεν γίνεται τίποτα στη ζωή.

Αναλυτικά:

“Δεν προσεγγίσαμε καλά το παιχνίδι, από το πρώτο ημίχρονο. Παρότι είπαμε πως η Κύμη είναι μια ομάδα που παίζει για την αθλητική της ζωή και θέλει σεβασμό, εμείς μπήκαμε πολύ νωθρά κι αυτό φάνηκε από το αμυντικό μας κομμάτι. “Φάγαμε” 31 πόντους δίνοντας ελεύθερα σουτ σε παιδιά που είχαμε τονίσει να μην σουτάρουν διότι αν βρουν ρυθμό, όλοι οι σουτέρ στον κόσμο γίνονται πάρα πολύ επικίνδυνοι και μετά είναι δύσκολο να τους σταματήσεις. Επίσης, στην επίθεση ήμασταν βιαστικοί αν κι αυτό είναι λογικό. Είμαστε εκτός ρυθμού για ένα μήνα, έχουμε καινούργια παιδιά, ο Harrow ήταν εκτός… Γενικότερα, ήταν λογικό όλο αυτό. Δεν είναι όμως λογικό να μην έχεις διάθεση και ενέργεια. Αυτό το διορθώσαμε από το 15ο λεπτό και μετά, με τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο ισορροπήσαμε την ενέργεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, αν εξαιρέσω κάποια διαλείμματα, δεν διαβάσαμε καλά το παιχνίδι, παίζαμε περισσότερο με το ένστικτο κι αυτό είναι ένα πρόβλημα γιατί αν παίζεις μόνο με το ένστικτο, μπορείς να κερδίσεις μόνο αν είσαι σε καλή μέρα, κι εμείς δεν ήμασταν. Αν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό και να είσαι ομάδα που στοχεύει σε ψηλότερα, πρέπει στην κακή σου μέρα να είσαι μέσα στο παιχνίδι με το μυαλό. Σε αυτό μας βοήθησε ο Μουράτος ως δημιουργός, στο να γυρίσουμε το παιχνίδι. Κρατάμε την νίκη, κρατάμε την προσπάθεια μας και πρέπει να βελτιώσουμε και να καταλάβουμε ότι χωρίς προσπάθεια, δεν γίνεται τίποτα στην ζωή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Περιστέρι: Το πρόγραμμα του Final Four

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα του Final Four του BCL. Η FIBA γνωστοποίησε και το ωρολόγιο το π…