Κεντρική Διεθνή Πασκουάλ: “Θέλω να επιστρέψω”

Πασκουάλ: “Θέλω να επιστρέψω”

pascual

Συνέντευξη παραχώρησε ο Τσάβι Πασκουάλ και αναφέρθηκε στη Ρεάλ, στη Μπαρτσελόνα και σε ότι συνέβη στο μεταξύ τους παιχνίδι στον τελικό του Copa del Rey, ενώ μίλησε και για το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ στο “Europa Press”:

“Σε αυτή την κοινωνία είμαστε τόσο χαζοί που δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι πίσω από τις αποφάσεις οι οποίοι μπορεί να κάνουν λάθη: προπονητές, παίκτες, διαιτητές, πρόεδρη, φίλαθλοι. Όλοι μπορεί να κάνουν λάθη. Σίγουρα σε κάθε πλευρά. από βιασύνη και με πολλούς διαφορετικούς παράγοντες σε κάθε στιγμή, αλλά ολόκληρη η μπασκετική κοινότητα πρέπει να παραδεχτεί ότι μερικές φορές συμβαίνουν σφάλματα”.

Για την πιθανότητα αποχώρησης της Ρεάλ από την ACB: “Δεν είμαι ο αρμόδιος να κρίνω μία τέτοιου είδους απόφαση. Είμαι αυτός που υποστηρίζει κάθε προσωπική θέση προπονητή, διαιτητή και παίκτη που έχει σχέση με τον κόσμο του μπάσκετ”.

Για την Μπαρτσελόνα και την Euroleague: “Παίζει ωραίο μπάσκετ, σταθερό και είμαι μία από τις πιο σοβαρές ομάδες στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο. Είναι από τις βασικές διεκδικήτριες σε ισπανικό πρωτάθλημα και Euroleague. Αυτή την στιγμή τέσσερις ομάδες είναι στο πρώτο επίπεδο. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Φενέρμπαχτσε. Αυτές είναι οι ομάδες που βρίσκονται ένα επίπεδο πάνω από τις υπόλοιπες, αλλά είναι πολύ μακρύς ο δρόμος. Θα δούμε πώς θα συμπεριφερθούν στα απλέι φορ, διότι μπορεί να υπάρξει έκπληκη από την κορυφή ως και τις χαμηλές θέσεις, όπως συνέβη τα δύο τελευταία χρόνια όταν η 5η ομάδα απέκλεισε την 4η”.

Για το μέλλον του: “Τώρα διασκεδάζω το μπάσκετ, βλέπω παιχνίδια και ταξιδεύω αρκετά. Πάντα ανυπομονώ να δουλεύω. Οι πρώτες μέρες ήταν κάπως παράξενες μετά από τόσα χρόνια ασταμάτητης εργασίας στο να έχεις μία ρουτίνα και μία δουλειά να οργανώσεις. Θέλω να επιστρέψω, ένας προπονητής ποτέ δεν μπορεί να πει ότι βρίσκεται κοντά σε μία ομάδα, αλλά νομίζω πως θα περιμένω την νέα σεζόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…