Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παπαγιάννης: “Παρουσιάζουμε βελτίωση τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση”

Παπαγιάννης: “Παρουσιάζουμε βελτίωση τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση”

georgios papagiannis panathinaikos real madrid

Στο προσωπικό του blog για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο έγραψε ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού στάθηκε στη βελτίωση που δείχνουν οι “πράσινοι”, ενώ αναφέρθηκε και στο κυνήγι των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Καλησπέρα σας

Μία ακόμη νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ πέτυχε η ομάδα μας, αυτή τη φορά στην Κωνσταντινούπολη επί της Νταρουσάφακα. Ήταν ένα αποτέλεσμα το οποίο μας κρατάει «ζωντανούς» στο κυνήγι της πρόκρισης για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, ωστόσο γνωρίζουμε πολύ καλά πως για να πετύχουμε τον στόχο μας δεν αρκεί.

Έχουμε μπροστά μας ακόμη πέντε παιχνίδια-τελικούς προκειμένου να τα καταφέρουμε. Το ευχάριστο είναι πως αγώνα με τον αγώνα παρουσιάζουμε βελτίωση ως ομάδας, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Αναφέρομαι κυρίως για τους αγώνες της Ευρωλίγκας γιατί στο τελευταίο μας ματς για το πρωτάθλημα, αυτό με το Ρέθυμνο, δεν ήμασταν τόσο καλοί.

Αύριο υποδεχόμαστε μια ομάδα που μάχεται για την παραμονή της στην κατηγορία, τον Πανιώνιο. Είναι ένα σύνολο που παρουσιάζει διαρκή βελτίωση και δείχνει ότι μπορεί να πετύχει τον στόχο του.

Εμείς, από την πλευρά μας, θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ από τη αρχή και να πάρουμε τη νίκη προσφέροντας χαρά στους φιλάθλους που θα έρθουν να μας υποστηρίξουν, όπως άλλωστε κάνουν όπου κι αν αγωνιζόμαστε, σε όλη την Ευρώπη.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Γιώργος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…