Κεντρική Γυναίκες Παντελάκης: “Χρόνια πολλά στον Ολυμπιακό μας”

Παντελάκης: “Χρόνια πολλά στον Ολυμπιακό μας”

olympiakos gynaikes

Ο Ολυμπιακός συνέχισε αήττητος στην Α1 Γυναικών, καθώς επικράτησε άνετα του Αθηναϊκού στο ΔΑΚ Γλυφάδας. Δηλώσεις μετά την αναμέτρηση έκανε ο προπονητής των “ερυθρολεύκων”, Γιώργος Παντελάκης, ο οποίος δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας, ενώ δηλώσεις έκανε και η Λικέντρα Τζόνσον από την πλευρά των παικτριών.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παντελάκη: “Είμαι ικανοποιημένος για την προσπάθειά μας. Είδαμε στο παρκέ πράγματα που δουλεύουμε μέσα στις προπονήσεις και, εκτός από τη νίκη, κρατάμε ότι συνεχίζουμε να ανεβάζουμε ρυθμούς. Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα ματς στην Λευκάδα, απέναντι στη Νίκη (16/03, 16.00), και θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο μας σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Να πω και από τη μεριά μου χρόνια πολλά στον Ολυμπιακό μας, που έχει τα γενέθλιά του αύριο (σήμερα, 10/03) και να συνεχίζει να συγκεντρώνει κούπες σε όλα τα αθλήματα”.

Δηλώσεις έκανε και η Λικέντρα Τζόνσον και τόνισε: “Θεωρώ ότι σήμερα (χθες, 09/03) βγήκε στο παρκέ όλη η σκληρή προπόνηση που κάνουμε τόσο καιρό. Δουλεύουμε σε δυνατή ένταση και αυτό από ό,τι φαίνεται αποδίδει καρπούς. Συγκεντρωνόμαστε στα μικρά πράγματα, τα οποία και βελτιώνουμε. Τα λέι απ μας, τις βολές και πάνω από όλα να είμαστε καλοί στην άμυνά μας. Πιστεύω ότι κάναμε εξαιρετική δουλειά και πλέον κοιτάμε το ματς με τη Νίκη στη Λευκάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…