Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παναγιωτόπουλος: “Όλα τα παιδιά έδωσαν αυτό που μπορούσαν για να πάρουν τη νίκη”

Παναγιωτόπουλος: “Όλα τα παιδιά έδωσαν αυτό που μπορούσαν για να πάρουν τη νίκη”

panagiotopoulos

Σε δηλώσεις που έκανε ο ένας εκ των συνεργατών του Ρικ Πιτίνο, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, αναφέρθηκε στην σημαντική νίκη του Παναθηναϊκού επί της Γκραν Κανάρια, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στην βελτίωση που υπάρχει στο “πράσινο” στρατόπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Διαμαντή Παναγιωτόπουλου:

“Κάναμε πολλά λάθη. Ήταν το κομμάτι που είχαμε επισημάνει, ο έλεγχος του ρυθμού. Κάναμε 11 λάθη, κάτι που οδήγησε σε εύκολες επιθέσεις της Γκραν Κανάρια και παρά τη ευστοχία δεν ανεβάσαμε διαφορά. Κάναμε πολλά λάθη. Ελέγξαμε καλύτερα την άμυνα στο δεύτερο μέρος και σε συνδυασμό με τα λιγότερα λάθη ήρθε η νίκη.

Το θέμα είναι πως όλα τα παιδιά έπαιξαν σε πολλές θέσεις. Όλα τα παιδιά ήταν έτοιμα να αντεπεξέλθουν και αυτό είχε να κάνει με την πνευματική ετοιμότητα, αλλά και την επιθυμία της ομάδας.

Παίζει και ο αντίπαλος. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι στον απόλυτο βαθμό. Όλα τα παιδιά ήταν έτοιμα για να παίξουν και ήταν πολύ πιο εύκολο. Πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο. Ήταν απίστευτη η στήριξή τους. Αυτό δίνει τρομερή δύναμη στα παιδιά και πρέπει και για τον κόσμο να δίνουμε το κάτι παραπάνω.

Είναι και θέματα τακτικά τα οποία ακολουθούμε, αλλά έχει να κάνει και με την επιστροφή παικτών. Η επιστροφή του Λάνγκφορντ ήταν σημαντική και μας βοήθησε να είμαστε καλύτεροι στην επίθεση. Η δουλειά μας βοήθησε να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…