Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ουόλκαπ: ”Έχουμε νικήσει ξανά τον Ολυμπιακό εκτός έδρας”

Ουόλκαπ: ”Έχουμε νικήσει ξανά τον Ολυμπιακό εκτός έδρας”

thomas walkup zalgiris kaunas eb18

Ο Τόμας Ουόλκαπ στο blog που διατηρεί στο euroleague.net. αναγνωρίζει την δύναμη του Ολυμπιακού στην έδρα του αλλά τονίζει ότι η ομάδα του το έχει ξανακάνει πέρσι στα πλέι οφ και μπορεί να κερδίσει τους ”ερυθρόλευκους”.

Αναλυτικά:

”Παίζουμε με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα αυτή την εβδομάδα. Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις εκεί. είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100% και ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Θα το αντιμετωπίσουμε σα να είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν. Έτσι αντιμετωπίσαμε και τα τελευταία παιχνίδια και είναι ο τρόπος που προσεγγίζουμε το παιχνίδι μας.

Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιο μυστικό- όσο μπαίνουμε στα παιχνίδια με αυτή την ένταση και την συγκέντρωση- θα βάζουμε τους εαυτούς μας σε καλή θέση για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Οι περισσότεροι από τους παίκτες μας, έχουν κερδίσει τον Ολυμπιακό εκτός έδρας στα πλέι οφ την περσινή σεζόν. Είναι καλό, όπου πηγαίνουμε να γνωρίζουμε τι να περιμένουμε.

Οι παλαιότεροι παίκτες της ομάδας συνηθίζουν να μιλάνε στους νεότερους και να τους εξηγούν τι έγινε την περσινή σεζόν. Είναι σημαντικό και βοηθάει πολύ τους νεότερους. Νομίζω ότι οι βετεράνοι μας έχουν κάνει αρκετά καλή δουλειά στη διάρκεια της σεζόν.

Γνωρίζουμε πως ο Ολυμπιακός είναι δυνατός στην έδρα του, αλλά ένα παιχνίδι σαν αυτό εξαρτάται από το ποιος το θέλει περισσότερο. Σε ένα παιχνίδι σαν αυτό παίζουν ρόλο τα μικρά πράγματα που συμβαίνουν σε αυτό. Είμαστε έτοιμοι γι αυτό. Ξέρουμε πόσα διακυβεύονται εδώ και δεν υπάρχει άλλος χρόνος για τίποτα άλλο, από το να έχεις 14 παίκτες έτοιμους να δώσουν το καλύτερο για να πάρουν τη νίκη.

Αυτή είναι η νοοτροπία που έχει ο καθένας παίκτης ξεχωριστά στην ομάδα: «Πρέπει να δώσουμε τα πάντα. Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • aris olympiakos bell

    Εκτός ο Μπελ στον Άρη

    Ο Άρης αντιμετωπίζει την ΑΕΚ(30/3, 17.00), εκτός έδρας, με τον Ράτζα Μπελ να μην δίνει το …
  • green grizzlies

    Τα… σπάνε οι Γκρίζλις! (vid)

    Οι Γκρίζλις ίσως δεν γνωρίζουν ότι η μπάλα πρέπει να καταλήγει στο καλάθι, όπως απέδειξαν …
  • olympiakos kymi agravanis

    Επιστρέφει ο Αγραβάνης

    Ο Ολυμπιακός έχει σημαντικές απουσίες στην αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις, όπου θα απουσιάσου…
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Οι διαιτητές του Εφές – Ολυμπιακός

Ορίστηκαν οι διαιτητές του Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός. Έναν κρίσιμο αγώνα επί τουρκ…