Κεντρική Γυναίκες Οι δηλώσεις των προπονητών μετά τον μικρό τελικό

Οι δηλώσεις των προπονητών μετά τον μικρό τελικό

kantzilieris

Διαβάστε τις δηλώσεις μετά το τέλος του μικρού τελικού του Κυπέλλου Γυναικών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου.

Αντώνης Μπουμπούς (προπονητής Δάφνης Αγίου Δημητρίου): «Θα ήθελα αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου που έφτασε στο Final Four γιατί είναι επιτυχία που βρίσκεται σε αυτή τη διοργάνωση. Δώσαμε δύο αγώνες… Θεωρώ ότι κάναμε ένα κακό πρώτο δεκάλεπτο στον ημιτελικό και ένα τρίτο στον μικρό τελικό. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας αν και θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είμαστε στον τελικό. Συγχαρητήρια και στον Παναθηναϊκό που ήταν πολύ ανταγωνιστικός. Από το Final Four κρατάμε τις εμπειρίες που αποκτήσαμε από την παρουσία μας και τις καλές στιγμές της ομάδας αγωνιστικά που θα μας βοηθήσουν να τελειώσουμε καλά το πρωτάθλημα».

Γιώργος Καντζιλιέρης (προπονητής Παναθηναϊκού): «Μπήκαμε χωρίς συγκέντρωση στην άμυνα, με πράγματα που είχαμε προετοιμάσει και είχαμε δουλέψει δεν είχαμε καλή αντιμετώπιση. Είχε πολύ καλή κίνηση η Δάφνη Αγίου Δημητρίου στην επίθεση και πήρε μεγάλη διαφορά. Εμείς έπρεπε να διαχειριστούμε αυτό το κομμάτι, πραγματικά κάναμε μεγάλη προσπάθεια, γυρίσαμε το παιχνίδι, αλλά η κούραση δεν μας άφησε να το διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος. Σε κάποιες λεπτομέρειες κάναμε λάθη και δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε. Συγχαρητήρια στη Δάφνη και συγχαρητήρια στα κορίτσια μας γιατί πραγματικά η προσπάθεια που έκαναν ήταν φανταστική. Για την διοργάνωση είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι, τόσο από την φιλοξενία στο ξενοδοχείο όσο και στο γήπεδο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…