Κεντρική Basket League Ντέρμπι σε Basketleague και Α2 με άρωμα Θεσσαλονίκης

Ντέρμπι σε Basketleague και Α2 με άρωμα Θεσσαλονίκης

arispaokbasket

Το Σάββατο γίνονται δύο σπουδαία παιχνίδια για τη φτωχομάνα του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Αρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο el clasico της πόλης, το οποίο μπορεί να μην κρίνει πρωταθλήματα, αλλά πάντα έχει τη δική του λάμψη. Επίσης, ο Ηρακλής δοκιμάζεται στην έδρα του ιστορικού Ιωνικού Νικαίας.

Αλλωστε, ο Αρης προσπαθεί να βρει την κανονικότητά του μετά την ανάληψη του μετοχικού κεφαλαίου από τον Δημήτρη Γουλιέλμο, όμως ακόμα δεν έχει βρει σταθερότητα και η φετινή χρονιά είναι μεταβατική. Μια νίκη όμως αύριο επί του συμπολίτη ΠΑΟΚ θα φέρει χαρά στον κόσμο και θα ηρεμήσει και το αγωνιστικό κομμάτι. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους τρεις φορές με το συν 17 και πιθανή απώλεια αύριο δε θα αρέσει σε κανέναν.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει σε υψηλά στάνταρ για τα οικονομικά θέματα που έχει όλη τη σεζόν. Κοίταξε στα μάτια τον ΠΑΟ στον τελικό, αποκλείστηκε από την ΑΕΚ στο BCL λόγω του τραγικού πρώτου δεκαλέπτου στο “PAOK SPORTS ARENA”, οπότε πιθανή επιτυχία αύριο θα είναι βάλσαμο. Και αυτό γιατί θα μείνει ζωντανός για την τετράδα και παράλληλα θα πάρει τόνωση ψυχολογίας.

Για τον φιλόδοξο Ηρακλή, η αναμέτρηση της Νίκαιας είναι απόλυτο κρας τεστ. Με πιθανή νίκη κάνει την υπέρβαση. Με ήττα δεν χάνεται τίποτα, αφού είναι το απόλυτο φαβορί για τη 2η θέση. Ιωνικός και Ηρακλής θα κάνουν αύριο πρόβα τζενεράλε για την Α1, οπότε ευχόμαστε να δούμε ένα συναρπαστικό ματς. Η αδυναμία της Δημόσιας Τηλεόρασης να δείξει αυτό το ματς παρά την κοινή επιστολή δε δικαιολογείται, θα έπρεπε τουλάχιστον να υπάρχουν συνδέσεις. Θα μεταδοθεί όμως από το sportsonair.gr.

Μένει να γίνουν και στα δυο ντέρμπι καλά παιχνίδια, αφού οι μπασκετικοί τουλάχιστον φίλαθλοι ζουν και αναπνέουν για τέτοιες αναμετρήσεις. Καλό μπασκετικό σαββατοκύριακο!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…