Κεντρική Α1 ΑΕΚ Νέο ρεκόρ εισιτηρίων για την ΑΕΚ

Νέο ρεκόρ εισιτηρίων για την ΑΕΚ

Το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ είναι το παιχνίδι της αγωνιστικής στο BCL και ο κόσμος της Ένωσης δείχνει την τρέλα του για το ματς. Η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε πως το ρεκόρ εισιτηρίων που είχε η ομάδα στο BCL (εκτός του F4) καταρρίφθηκε και ο στόχος είναι να γίνει sold out.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει: “Το ευρωπαϊκό ρεκόρ εισιτηρίων (του BCL), εκτός F4, που πάλι η ΑΕΚ το κατέχει, συνετρίβη πριν από λίγο.

Η αναμέτρηση ΑΕΚ – ΠΑΟΚ αφήνει το αποτύπωμά της…

Ο λαός της ΑΕΚ, ο λαός της «Βασίλισσας», πιστός στα μεγάλα ραντεβού με την Ιστορία, έσπασε το προηγούμενο δικό του (πρώτο) ρεκόρ, που κρατούσε από τον Μάρτιο του 2018 και από τον αγώνα με τη Στρασμπούρ.

Ο κόσμος ξεπέρασε τον εαυτό του σε κανονική περίοδο. Δεδομένο είναι και τούτο: Η κινητικότητα παραμένει έντονη. Ο στόχος παραμένει διαρκής: Ούτε ένα εισιτήριο απούλητο. Το Κλειστό του ΟΑΚΑ απόψε πρέπει και μπορεί να γνωρίσει πιένες αντίστοιχες με το μαγικό Μάιο του 2018, όταν η «Βασίλισσα» φόρεσε ξανά το ευρωστέμμα της.

Η λαβωμένη Ομάδα του Λούκα Μπάνκι, κόντρα σε προγνωστικά και κακοδαιμονία συνεχίζει την προσπάθειά της, αλλά ο κόσμος της ΑΕΚ ήταν και παραμένει η δύναμή της.

Γεμίζουμε μέχρι τις 19:30 το ΟΑΚΑ…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Νικολάου: “Αν δεν υπάρξει άλλο lockdown, το Φεβρουάριο θα μπούμε στο νέο μας γήπεδο”

Ο Γιώργος Νικολάου μίλησε στον Over FM και την εκπομπή «Overage» με τους Γιώργο Χελάκη και…