Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Μποντιρόγκα για Θανάση: “Ήταν ένας σπουδαίος άνδρας με σπουδαία καρδιά, μεταδοτικό το πάθος του”

Μποντιρόγκα για Θανάση: “Ήταν ένας σπουδαίος άνδρας με σπουδαία καρδιά, μεταδοτικό το πάθος του”

2109612 1

Στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου βρέθηκε ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα και εξέφρασε τη θλίψη λέγοντας πως ο Θανάσης είχε σπουδαία καρδιά και σου μετέδιδε το πάθος του.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Τα συλλυπητήρια μου σε όλη την οικογένεια, είναι μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό, για το ελληνικό μπάσκετ και για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ήταν σπουδαίος άνθρωπος, που έδωσε πολλά στον Παναθηναϊκό, μαζί με τα αδέλφια του, την οικογένεια του. Έχει παράλληλα ξεχωριστή θέση στην δική μου καρδιά και στην οικογένεια μου. Ήταν ένας σπουδαίος άνδρας, με σπουδαία καρδιά.

Είναι μεγάλη απώλεια πρέπει πάντα να τον θυμούνται, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι το τέλος μιας εποχής. Η οικογένεια δίνει ακόμα πολλά στην ομάδα και ο Παναθηναϊκό και πάντα θα είναι δυνατός και σίγουρα όλοι θα συνεχίσουν να βοηθούν. Έχω πολλές αναμνήσεις, ειδικά στο Final 4 της Θεσσαλονίκης, της Μπολόνια, αλλά πάντα θα θυμάμαι ένα παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ, είχε μπει πριν το παιχνίδι στο νοσοκομείο, γιατί ζούσε κάθε παιχνίδι με τόσο πάθος και το μετέδιδε αυτό σε όλους τους παίκτες , αυτή την ενέργεια, αυτό το πάθος, ήταν φανταστικό που τον γνώρισα και πάντα θα τον θυμάμαι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…