Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μπλατ: “Όταν τα αποδυτήρια είναι δυνατά και ενωμένα…”

Μπλατ: “Όταν τα αποδυτήρια είναι δυνατά και ενωμένα…”

davied blatt

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μία εύκολη νίκη κόντρα στην Μπάγερν και βρίσκεται με το ένα πόδι στα playoffs της Ευρωλίγκα. Ο προπονητής της ομάδας, Ντέιβιντ Μπλατ, μετά το ματς στάθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας και τόνισε ότι όταν είναι δυνατά και ενωμένα μπορείς να ακούσεις… την καμπάνα όταν αυτή χτυπήσει.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: “Πιστεύω πως οι παίκτες μας έκαναν εκπληκτική δουλειά απαντώντας στο κάλεσμα. Κατάλαβαν πως ήταν η στιγμή να κάνουν το βήμα μπροστά, με τους τραυματισμούς και τα προβλήματα που έχουμε και τα παιδιά πνευματικά και σωματικά ήταν έτοιμοι. Για μεγάλα κομμάτια του παιχνιδιού είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας σε υψηλό επίπεδο και το παιχνίδι αμυντικά ήταν υψηλού επιπέδου στο σύνολό του. Αξίζαμε τη νίκη και δίνω και τα μπράβο στην Μπάγερν, γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε ένα μεγάλο ταξίδι μροστά μας, πρέπει να ξεκουραστούμε και να είμαστε έτοιμοι για την Πέμπτη και τον αγώνα με την Γκραν Κανάρια”.

Για την αντίδραση εντός παρκέ: “Ήλπιζα και πίστευα σίγουρα ότι θα μπορούσαν και το έκαναν. Μπορείς να έχεις προβλήματα, αλλά αν τα αποδυτήριά σου είναι δυνατά κι ενωμένα, μπορείς να ακούσεις… την καμπάνα όταν αυτή χτυπήσει. Πάνε καλά όλοι, σπρώχνει ο ένας τον άλλον, βοηθάει ο ένας τον άλλον και γι’ αυτό ανταποκρίθηκαν όπως ανταποκρίθηκαν”.

Για το αν τα playoffs πλησιάζουν: “Είσαι πολύ πολύ μπροστά. Δεν είμαστε σε καμία περίπτωση σίγουροι στα πλέι οφ αυτή τη στιγμή. Είναι μακριά από την αλήθεια. Έχουμε πολύ ακόμη δρόμο μπροστά μας. Παίζουμε χωρίς Σπανούλη, Στρέλνιεκς και μισό παιχνίδι χωρίς τον Γκος. Ποια playoffs; Έχουμε πολλές νίκες μπροστά μας για να φτάσουμε ως τα playoffs”.

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε σήμερα 47 προσπάθειες δύο πόντων και 18 τριών: “Θέλαμε να επιετεθούμε από τη ρακέτα σήμερα. Μέρος του πλάνου μας ήταν να επιτεθούμε με τους ψηλούς μας. Και πιστεύω πως κυκλοφορήσαμε την μπάλα, ανοίξαμε το γήπεδο, μεταφέραμε καλά την μπάλα για να φτάσουμε να διεισδύσουμε ή να πασάρουμε. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν τα 15 λάθη, αλλά ισως να οφείλεται στο ότι παίξαμε πιο γρήγορα. Το θέλαμε αυτό κι όταν παίζεις πιο γρήγορα κάνεις και πιο πολλά λάθη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ο Ολυμπιακός για το break στη Βαρκελώνη

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη των play off της Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Β…