Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μπλατ: “Ήταν ευκαιρία να επιστρέψουμε στις νίκες”

Μπλατ: “Ήταν ευκαιρία να επιστρέψουμε στις νίκες”

blatt

Στη νίκη της ομάδας του στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ στη συνέντευξη Τύπου, μετά την αναμέτρηση με τον Άρη. Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε, επίσης, στον ελάχιστο χρόνο που πήρε ο Σπανούλης, στην επιστροφή του Αγραβάνη και στην εξαιρετική εμφάνιση του Ουέμπερ.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ποτέ δεν είναι εύκολο για τις ομάδες της Ευρωλίγκας να παίζουν τα τοπικά τους πρωταθλήματα σε σύντομες περιόδους μεταξύ των αγώνων. Ξεκινήσαμε με καλή προσέγγιση και ενέργεια το πρώτο ημίχρονο. Ο Άρης είναι μία βελτιωμένη ομάδα τους τελευταίους 2-3 μήνες, ακόμη και για τα πλέι οφ κατά τη γνώμη μου. Αν εξαιρέσουμε τα λάθη, ήταν μία καλή ευκαιρία να γυρίσουμε στις νίκες, ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού με την Μπουντούτσνοστ. Ο Σπανούλης είχε ένα μικρό πρόβλημα με το πόδι και αποφασίσαμε να τον ξεκουράσουμε. Ο Τίμα είχε ένα προσωπικό θέμα και δεν μπορούσε να ήταν μαζί μας, αλλά θα είναι σύντομα. Ήταν καλό που είδα τον Αγραβάνη να παίζει και να παίζει και καλά”.

Για την εμφάνιση του Μπριάντε Γουέμπερ: “Τα νούμερά του ήταν κοντά στο τριπλ-νταμπλ και μετά τους πρώτους αγώνες, πιστεύουμε στη συνέχεια να είναι πραγματικά αυτό που χρειαζόμαστε και θέλουμε. Από την στιγμή που δεν είχαμε Σπανούλη, Στρέλνιεκς και Τίμα ήταν καλό που είχαμε τον Μπριάντε σε καλή κατάσταση σήμερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…