Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μπλατ: “Η διοίκηση έχει αποφασίσει να παλέψει, όποιο και αν είναι το τίμημα”

Μπλατ: “Η διοίκηση έχει αποφασίσει να παλέψει, όποιο και αν είναι το τίμημα”

davied blatt olympiakos

Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να πάει μέχρι τέλους την κατάσταση, όποιο κι αν είναι το τίμημα αυτών που θα κάνει. Αυτό επιβεβαίωσε και ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος σημείωσε ότι ξέρει το πλάνο της ομάδας, το στηρίζει και σημείωσε ότι θα κάνουν ότι γίνεται για να υπάρξει αλλαγή.

Αναλυτικά:

“Είναι προφανές πως έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η Μπάγερν έχει αρκετούς καλούς παίκτες αλλά όταν θες να κερδίσεις εστιάζεις στην ομάδα, όχι ατομικά σε κάθε παίκτη. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα δυνατό παιχνίδι και να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα και να είμαστε καλοί στην επίθεση”.

Για τα πολλά προβλήματα τραυματισμών: “Πρώτα από όλα δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Οι παίκτες πρέπει να βγουν μπροστά, να δείξουν τον καλό εαυτό τους και να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Οι σκληρές στιγμές δημιουργούν σκληρούς τύπος. Θα παρουσιαστούμε με 11 αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα. Το σημαντικό είναι να βγουν μπροστά οι διαθέσιμοι και να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τον στόχο της”.

Για την κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ και τις κινήσεις του Ολυμπιακού: “Ήμασταν στα μέσα του παιχνιδιού και για αυτό είπα πως δεν έχω ενημέρωση. Προφανώς δεν ήξερα την απόφαση επειδή αγωνιζόμασταν αλλά ήξερα το πλάνο που υπήρχε. Δεν υπήρχε λοιπόν καμία αλλαγή στο πλάνο. Ο λόγος που ο Ολυμπιακός κάνει αυτά τα βήματα που κάνει είναι επειδή θέλει να φέρει μία αλλαγή. Στην ιστορία, αλλαγές συμβαίνουν μόνο όταν παίρνονται δραστικά μέτρα. Σε μία μάχη, όλοι θα ματώσουν. Όταν επιλέγεις μία συγκεκριμένη σειρά ενεργειών για να φέρεις την αλλαγή, αν δεν υπάρχει αποτέλεσμα τότε συνεχίζεις τις ενέργειες σου. Αυτό ακριβώς συμβαίνει τώρα! Χωρίς κινήσεις και χωρίς ενέργειες από αυτούς που είναι υπεύθυνοι για την κατάσταση, η οποία για τον περισσότερο κόσμο ή τουλάχιστον για αυτούς που σκέφτονται δίκαια δεν είναι σωστή, η ομάδα θα συνεχίσει μέχρι να υπάρξουν αλλαγές. Υπάρχει ένα τίμημα όταν προσπαθείς να φέρεις την αλλαγή. Είναι προφανές πως η διοίκηση έχει πάρει την απόφαση να πολεμήσει όποιο και αν είναι το τίμημα. Ως μέλος του συλλόγου, τους στηρίζω. Είμαστε εδώ και θα περάσουμε ό,τι χρειαστεί για να δούμε την αλλαγή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…