Κεντρική Γ' Εθνική Μιχαηλίδης: “Πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτούς, ευχής έργον η βοήθεια του κόσμου”

Μιχαηλίδης: “Πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτούς, ευχής έργον η βοήθεια του κόσμου”

Ο Απόλλων Καλαμαριάς την Κυριακή (3/3, 18.00) θα υποδεχτεί τον Π.Σ. Ευκαρπίας ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι μίλησε στο mgskapollon.gr ο συνεργάτης του Γιάννη Χατζούλη, Άλκης Μιχαηλίδης. Συγκεκριμένα ο Έλληνας κόουτς δήλωσε:

“Το παιχνίδι της Κυριακής είναι ίσως το πιο δύσκολο παιχνίδι που θα μπορούσαμε να έχουμε. Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, η οποία δικαίως είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Κατά την γνώμη μου έχει «κλειδώσει» και την πρώτη θέση, παρ’ όλο που δεν έχει γίνει αυτό μαθηματικά.

Είναι μια πλήρης ομάδα, πολύ καλά δουλεμένη, με πολύ καλά πλεονεκτήματα. Οπότε, εμείς θα πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτούς προκειμένου να μπορέσουν τα παιδιά να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα που τόσο πολύ χρειαζόμαστε.

Στη δύσκολη αυτή προσπάθεια που πρόκειται να κάνουμε, ευχής έργον θα είναι να υπάρχει ο κόσμος με το μέρος μας. Να έρθει να χειροκροτήσει τους παίκτες και να βοηθήσει στην προσπάθειά τους γι’ αυτό το δύσκολο έργο που έχουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Έκαναν την πρώτη «κίνηση» Σταυρούπολη και Ασπίδα. Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστική…