Κεντρική Γυναίκες Μία νίκη από την άνοδο ο Παναθηναϊκός

Μία νίκη από την άνοδο ο Παναθηναϊκός

asa

Ο Παναθηναϊκός δεν βρήκε καμία αντίσταση από την Τερψιθέα στη Γλυφάδα και πανηγύρισε ακόμη μία νίκη στην Α2 Γυναικών. Οι “πράσινες” επικράτησαν με 57-32 και πλέον βρίσκονται μία νίκη μακριά από την άνοδο.

Ο Παναθηναϊκός θέλει πλέον μία νίκη σε τέσσερις αγώνες ή αντίστοιχα μία ήττα για Κρόνο και Μελίσσια για να εξασφαλίσει και τυπικά την άνοδο.

Τα δεκάλεπτα: 7-26, 15-42, 20-52, 32-57

Τερψιθέα (Αποστολάκης):  Κόρδαλη 2, Οικονομάκη 6, Κανακάρου, Καβακίδου, Λαπράκη 2, Φλώκα 2, Λαπράκη 7, Γαλιατσάτου 9 (1), Οικονομάκη 1 και Μυλωνάκη 3.

Παναθηναϊκός (Καντζιλιέρης): Κάσδαγλη 1, Μούλη 8 , Κοίλια Π., Ακρίβου 2, Καλαμπάκου 22 (5), Ευαγγελάτου, Αρβανίτη 4, Σλούκα 3 (1), Εζέτζα 8, Τριανταφύλλου  3, Μούτσα και Σιγάλα 6.

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Καντζιλιέρης, δήλωσε: “Μπήκαμε πολύ δυνατά από την αρχή και  επιβάλλαμε τον ρυθμό μας. Τρέξαμε και άνοιξε η διαφορά από την αρχή. Στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστήκαμε τον χρόνο των κοριτσιών,  λόγω και του  φάιναλ φορ και στρέφουμε την προσοχή μας πλέον στη συγκεκριμένη διοργάνωση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Παναθηναϊκός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α…