Κεντρική Basket League Άρης Μειώνονται τα προβλήματα για Άρη, σύσκεψη για τα μέτρα τάξης με ΠΑΟΚ

Μειώνονται τα προβλήματα για Άρη, σύσκεψη για τα μέτρα τάξης με ΠΑΟΚ

toliopoulos aris

O Άρης έχει μπροστά του το παιχνίδι με το Περιστέρι (δεν υπολογίζεται για το ματς ο Γιώργος Αγγέλου), με τους Μποχωρίδη, Βεργίνη και Τολιόπουλο να παίρνουν μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης. Μια ευχάριστη είδηση για τον Γιάννη Καστρίτη αφού το τελευταίο διάστημα υπάρχουν αρκετά προβλήματα τραυματισμών.

Από εκεί και πέρα, έγινε σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αυτό το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 23/3 στο Παλέ. Οπως πάντα, θα μείνει ένας χώρος κενός κάτω από τα δημοσιογραφικά για τις ανάγκες του “Δικεφάλου”.

Η ΚΑΕ Άρης αναφέρει:

“Μειώνονται τα προβλήματα για τον Γιάννη Καστρίτη για το εκτός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Betshop Basket League.  Ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο Δημήτρης Βεργίνης και ο Βασίλης Τολιόπουλος συμμετείχαν σε κανονικούς ρυθμούς στη σημερινή (14/03) απογευματινή προπόνηση. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιώργος Αγγέλου, ο οποίος δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με την αθηναϊκή ομάδα.

Της προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση με τη χρήση video.

Η ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της αύριο (15/03) με μια μεσημεριανή προπόνηση και το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/03) το μεσημέρι, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ, που θα γίνει το μεθεπόμενο Σάββατο 23 Μαρτίου στο «Nick Galis Hall», για την 20η αγωνιστική της Betshop Basket League. Παρόντες ήταν εκπρόσωποι της Αστυνομίας, του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., της Δ.Ε.Α.Β. και των δυο ομάδων. Την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ εκπροσώπησε ο General Manager, Θωμάς Ντούλης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…