Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Μέιερ: “Έχουμε καλό αβαντάζ αλλά δεν είναι αρκετό”

Μέιερ: “Έχουμε καλό αβαντάζ αλλά δεν είναι αρκετό”

tony meyer promitheas aris

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης με την Τενερίφη έκανε ο Τόνι Μέιερ. Ο φόργουορντ του Προμηθέα τόνισε πως οι διαφορά των 12 πόντων είναι καλό αβαντάζ αλλά όχι αρκετό, ενώ αναφέρθηκε στην παρουσία του στο πρώτο ματς και στις επιστροφές των Χολ και Μπράουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Οι 12 πόντοι με τους οποίους προηγούμαστε από το πρώτο παιχνίδι είναι σίγουρα ένα καλό αβαντάζ, δεν είναι αρκετοί όμως για να νιώθουμε ασφάλεια. Πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι για να το κερδίσουμε. Η ενέργεια και η ομαδικότητα πιστεύω πως θα είναι τα κλειδιά για την σημερινή αναμέτρηση. Κάναμε εξαιρετική δουλειά στο αμυντικό κομμάτι στον πρώτο αγώνα. Ξέρουμε ότι θα προσπαθήσουν να μας δυσκολέψουν, είναι άλλωστε μια πολύ καλή ομάδα και για αυτό το λόγο οφείλουμε να παλέψουμε για 40 λεπτά”.

Για την καταλυτική του παρουσία στο παιχνίδι του “Δ. Τόφαλος”: “Ανεξάρτητα από τη δική μου εμφάνιση, θα έλεγα ότι γενικότερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι στην Πάτρα. Παίξαμε με ομαδικότητα, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα γρήγορα και έτσι προήλθαν κάποια αμαρκάριστα σουτ”.

Για την απουσία του Λίποβι και τις επιστροφές των Χολ και Μπράουν ανέφερε: “Οι επιστροφές των Χολ και Μπράουν αποτελούν ένα μεγάλο όπλο για εμάς. Είναι και οι δύο τρομεροί παίκτες που βοηθάνε στη λειτουργία της ομάδας. Είναι αλήθεια ότι έχουμε πληγεί από τραυματισμούς, αλλά έχουμε βάθος στον πάγκο. Υπάρχουν πολλοί πρωταγωνιστές και αυτό έχει αποδειχθεί άκρως σημαντικό στην πορεία μας”.

Για τον επαναληπτικό αγώνα με την Τενερίφη, δήλωσε: “Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πιο μακριά από το σημερινό παιχνίδι. Προφανώς θέλουμε να προκριθούμε και να αγωνιστούμε στη φάση των «8» αλλά πρώτα και πριν από όλα μας ενδιαφέρει η Τενερίφη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…