Κεντρική Elite League Με σημαντικές απουσίες στην Αμαλιάδα ο Ερμής

Με σημαντικές απουσίες στην Αμαλιάδα ο Ερμής

giannis livanos ermis agias

Με απουσίες ταξιδεύει για την Αμαλιάδα ο Ερμής Αγιάς ενόψει της αναμέτρησης με τον Κόροιβο (30/3, 17:00). Ο Γιάννης Λίβανος δεν θα έχει στη διάθεση του, τους τους Νέστορα Κόμματο και Δημήτρη Ντάλο, όμως την αποστολής ακολούθησαν οι Στέργιος Τσιαμπαλής και Στέφαν Ζιβάνοβιτς.

Αναλυτικά :

“Με προβλήματα στην Αμαλιάδα ο Ερμής Αγιάς-Λάρισας

Για την Αλαμιάδα οδεύει ήδη ο Ερμής Αγιάς-Λάρισας, εκεί που αύριο το απόγευμα στις 5 θα αντιμετωπίσει τον γηπεδούχο Κόρροιβο, στο κλειστό της Ήλιδας, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας.
Ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να παίζουν ένα από τα «τελευταία» τους χαρτιά για την αποφυγή του υποβιβασμού και την ομάδα του Ερμή να θέλει την άμεση επιστροφή στις επιτυχίες μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΑΣ Καρδίτσας, για να μπορέσει να διατηρήσει τη διαφορά από τους «μνηστήρες» της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος.
Ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιάννης Λίβανος, δεν έχει μαζί του στην αποστολή της αυριανής αναμέτρησης τον Νέστωρα Κόμματο, αλλά και τον Δημήτρη Νταλό. Κανονικά ακολούθησε την αποστολή ο Στέργιος Τσιαμπαλής, αλλά η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, ενώ επιστρέφει ο Στέφαν Ζιβάνοβιτς, που έθεσε εαυτόν στη διάθεση της ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…