Κεντρική Α1 Ολυμπιακός Λεντέι: «Πολύ δύσκολη περίοδος, προσπαθούν Σπανούλης και Πρίντεζης να μας κρατήσουν ενωμένους»

Λεντέι: «Πολύ δύσκολη περίοδος, προσπαθούν Σπανούλης και Πρίντεζης να μας κρατήσουν ενωμένους»

Ο Ζακ ΛεΝτέι τόνισε πως η περίοδος αυτή είναι πολύ δύσκολη για τον Ολυμπιακό, ξεκαθαρίζοντας ότι άπαντες πρέπει να μείνουν ενωμένοι για το καλό της ομάδας.

«Δεν είχαμε ενέργεια στο δεύτερο μέρος. Δεν σκοράραμε, αστοχήσαμε σε σουτ. Είχαμε αρκετά λάθη. Δεν έχουμε δικαιολογίες. Πρέπει να μεγαλώσουμε, πρέπει να βελτιωθούμε και να μπούμε στα πλέι-οφ. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Γι αυτό είμαστε εδώ.

Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για την ομάδα. Πρέπει να μείνουμε όλοι μαζί. Δεν έχει σημασία πόσο παίζει ο καθένας και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι.

Είμαστε εδώ και πολύ καιρό αργοί στο παρκέ. Προσπαθούμε να παίξουμε πολλά σετ παιχνίδια. Το παιχνίδι που μας πάει είναι το γρήγορο, όμως δεν μπορούσαμε να το κάνουμε με μεγαλύτερη διάρκεια στο δεύτερο.

Ο Βασίλης και ο Γιώργος και όλα τα παιδιά μέσα στην ομάδα προσπαθούμε να μείνουμε ενωμένοι για την ομάδα. Θέλουμε να εκπροσωπήσουμε το σήμα στο στήθος, τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ δύσκολη η περίοδος για την ομάδα», τόνισε στην κάμερα της NOVA.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαφές: «O Ολυμπιακός δεν εκβίασε, έβαλε το εγώ του κάτω από το εμείς, και δεν βρήκε ανταπόκριση»

Το γεγονός πως το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται ένα άτομο, το οποίο θα είναι πρόθυμο να προχ…