Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Λαμπ: ”Έτοιμοι να πετύχουμε σημαντικές νίκες”

Λαμπ: ”Έτοιμοι να πετύχουμε σημαντικές νίκες”

laurio rethumno

O Ντορόν Λαμπ προσέφερε τα μέγιστα στη νίκη του Λαυρίου επί του Κολοσσού καθώς είχε 21 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 26 λεπτά συμμετοχής και σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας υπογράμμισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του μπορούν να φτάσουν σε σημαντικές νίκες.

Αναλυτικά:

Για το πώς έζησε το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου και την ανάδειξή του σε MVP της αναμέτρησης: ”Ήξερα ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά γνωρίζαμε ότι χρειαζόμασταν πραγματικά αυτή τη νίκη γι’αυτό έπρεπε να “ανεβάσω στροφές” για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει”.

Για τη δεύτερη χρονιά του στο Λαύριο: ”Η πρώτη μου σεζόν ήταν πολύ καλή, διότι γνωρίζαμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου, αλλά αυτή τη σεζόν είμαστε νέα ομάδα και μας παίρνει λίγο χρόνο να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον, αλλά νομίζω ότι “το έχουμε” τώρα και είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε σημαντικές νίκες”.

Για το τί του έχει διδάξει το μπάσκετ που μεταφέρεται και σε άλλους τομείς της ζωής του: ”Το μπάσκετ “με πήγε” σε όλο τον κόσμο και μπορεί να με φροντίσει για το υπόλοιπο της ζωής μου, γι ‘αυτό θέλω απλώς να φροντίσω το σώμα μου και να συνεχίσω να παίζω μέχρι… να μην μπορώ να συνεχίσω”.

Για την ιδιαίτερη σημασία που υπάρχει στον αριθμό της φανέλας του (φοράει το #20): ”Φοράω τον αριθμό 20 που ήταν ο αριθμός του μπαμπά μου στο κολέγιο, πήγε στο Long Island University”.

Για το παιχνίδι με τo Περιστέρι που ακολουθεί: ”Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να τους νικήσουμε στο “σπίτι” μας αν παίξουμε άμυνα, δεν “γυρίσουμε” πολύ την μπάλα και, βέβαια, να έχουμε κοντά μας τους φιλάθλους του Λαυρίου να μας δώσουν ώθηση με τη φωνή και το χειροκρότημα τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …