Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Κουτσοκέρας: ”Προσήλωση στη νίκη κόντρα στον Κολοσσό”

Κουτσοκέρας: ”Προσήλωση στη νίκη κόντρα στον Κολοσσό”

vaggelis koutsokeras

Ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας περιμένει έναν διαφορετικό Κολοσσό, στην Ρόδο για την 21η αγωνιστική της Basket League και περιμένει να δει αποφασιστικότητα από τους ”κυανέρυθρους” για να έρθει η νίκη.

Αναλυτικά:

”Ο Κολοσσός θα έχει, ίσως και την τελευταία ευκαιρία διεκδίκησης της παραμονής του στο πρωτάθλημα της Basket League και η πίεση του αποτελέσματος, είναι μεγαλύτερη για τον αντίπαλο μας. Έχει αλλάξει αγωνιστική φιλοσοφία, συγκριτικά με τον αγώνα του πρώτου γύρου και την αλλαγή προπονητή. Παίζει γρήγορο μπάσκετ και εκδηλώνει την πλειοψηφία των επιθέσεων του, στα 8-10 πρώτα δευτερόλεπτα. Οι αντίπαλοι παίκτες τρέχουν καλά το γήπεδο και σουτάρουν γρήγορα. Όταν χρησιμοποιούνται δυο πάουερ φόργουορντ στις θέσεις των ψηλών, ουσιαστικά, είναι πέντε εν δυνάμει σούτερ από την περιφέρεια. Διαθέτει ικανούς παίκτες στο «ένας εναντίον ενός» που παίζουν με αυτό το στύλ, ανεξαρτήτως της ευστοχίας ή της αστοχίας τους. Στην αμυντική τακτική του, ο Κολοσσός, χρησιμοποιεί «ζώνες» προσαρμογής.
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει στόχο την έκτη νίκη του στο πρωτάθλημα. Θα κερδίσουμε πολλά, εφόσον νικήσουμε στην Ρόδο, δεν θα «χαθούμε», αν ηττηθούμε, γιατί το πρωτάθλημα βρίσκεται έξι αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του. Δεν έχει κανένα νόημα να ασχοληθούμε με την προστασία της διαφοράς των 8 πόντων από την νίκη του πρώτου γύρου.
Η αποφασιστικότητα που δείξαμε στο πρόσφατο, εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο το Ρέθυμνο, θα είναι ο μπούσουλας μας και στον αγώνα με τον Κολοσσό. Έχουμε το ίδιο θέλω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…