Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Κουτσοκέρας: ”Απαραίτητος ο συνεχής έλεγχος του ρυθμού”

Κουτσοκέρας: ”Απαραίτητος ο συνεχής έλεγχος του ρυθμού”

vaggelis koutsokeras

Ο Πανιώνιος έχει στόχο τον έλεγχο του ρυθμού κόντρα στο Ρέθυμνο σύμφωνα με τον Βαγγέλη Κουτσοκέρα, για να πετύχει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στη Basket League.

Αναλυτικά:

”Το Ρέθυμνο διεκδικεί την παραμονή του στην Basket League, υπολείπεται μίας νίκης από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και ο σαφής στόχος του είναι να νικήσει στο προσεχές παιχνίδι. Πρόκειται για ομάδα που βρίσκεται σε καλό momentum και έχει βελτιωθεί σημαντικά από την εικόνα που είχε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Οι περισσότερες δυνατότητες του αντιπάλου μας, πηγάζουν από την περειφέρεια και την παρουσία των τριών Αμερικάνων, Μπάρτ, Χίκει και Τζόνσον. Είναι καλοί χειριστές και ικανοί σκόρερ. Στην θέση του σέντερ είναι ο Κλάντον, ενώ ο Τζόουνς είναι στην θέση του πάουερ φόργουορντ και ο Ντάνιελς σ’ αυτή του φόργουορντ. Ο Χριστοδούλου προσφέρει ταχύτητα και ο Σιγκούνας εμπειρία.
Το Ρέθυμνο αρέσκεται στον γρήγορο ρυθμό, τρέχει το γήπεδο και προσπαθεί να εκτελεί, με την αντίπαλη άμυνα να είναι ανοργάνωτη. Χρειάζονται γρήγορες επιστροφές και συνεχής έλεγχος του ρυθμού του αγώνα από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Είναι θέμα άμυνας ο έλεγχος του ρυθμού. Οι μέσοι όροι επίθεσης είναι παρόμοιοι. Επιστρέφει ο Ντόρσεϊ και περιμένουμε μεγαλύτερη βοήθεια από τον Μακ Κί.
Ο στόχος είναι η πρώτη εκτός έδρας νίκη του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, χωρίς να σκεφτόμαστε την διαφορά πόντων στην νίκη του πρώτου γύρου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…