Κεντρική Basket League Άρης Καστρίτης: «Όλοι γνωρίζουμε το βαθμό δυσκολίας»

Καστρίτης: «Όλοι γνωρίζουμε το βαθμό δυσκολίας»

kastritis 2

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο (04/03, 18:30, Cosmote Sport4HD) τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για τη 17η αγωνιστική της Betshop Basket League. Μιλώντας στο www.arisbc.gr για την αναμέτρηση με την ομάδα του Πειραιά, ο Γιάννης Καστρίτης ανέφερε τα εξής:

«Επανερχόμαστε αύριο (04/03) στους αγώνες πρωταθλήματος, έπειτα από μια μακρά παύση ενός μήνα, με το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Όλοι γνωρίζουμε το βαθμό δυσκολίας μιας τέτοιας αναμέτρησης. Το σημαντικότερο όμως για εμάς στο παιχνίδι αυτό είναι να δούμε σε τι βαθμό και αν μας έχει επηρεάσει η διακοπή αυτή. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον τρόπο, τη διάθεση και το κίνητρο που δούλεψαν οι παίκτες μας όλο αυτό το διάστημα, παρά την απουσία επίσημων αγώνων και θα θέλαμε όλη αυτή η προσπάθεια να αποτυπωθεί και πάνω στο παρκέ, αρχής γενομένης από αύριο μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Ανυπομονούμε για την επιστροφή μας σε αγωνιστικό ρυθμό και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αγωνιστεί στο αυριανό (04/03) παιχνίδι χωρίς τον Δημήτρη Βεργίνη που αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στους οπισθίους μηριαίους του δεξιού του ποδιού και έμεινε στη Θεσσαλονίκη για να προφυλαχθεί.

Οι «κίτρινοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους σήμερα (03/03) με μια απογευματινή προπόνηση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…