Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Καμπερίδης: “Να μας βοηθήσει για τον επόμενο «τελικό»”

Καμπερίδης: “Να μας βοηθήσει για τον επόμενο «τελικό»”

kamperidis panionios

Στο προσωπικό του blog για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό έγραψε ο Γιώργος Καμπερίδης. Ο παίκτης του Πανιωνίου τόνισε πως η ομάδα του στοχεύει σε μια αξιοπρεπή εμφάνιση, ενώ υπάρχει καλή ψυχολογία.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Προερχόμαστε από την τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα, με αντίπαλο το Λαύριο και ήταν ιδιαίτερα τονωτική για την ψυχολογία μας και τον στόχο της παραμονής. Είχαμε την μεγαλύτερη παραγωγή του σκορ και στα δυο ημίχρονα για το φετινό πρωτάθλημα, αλλά στην άμυνα δεν είχαμε την απαιτούμενη αποτελεσματικότητα.

Σ’ αυτή την αγωνιστική παίζουμε στην έδρα του Παναθηναϊκού που είναι αήττητος στο πρωτάθλημα και αυτονόητα δεν μπορεί να γίνει σύγκριση δυναμικότητας με την δική μας ομάδα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ανήκει στην κατηγορία αυτών που ο κατώτερος αντίπαλος μπορεί να έχει οφέλη, εκτός του αποτελέσματος, από την ανταγωνιστικότητα του, κόντρα στον ανώτερο αντίπαλο.

Ο Πανιώνιος στοχεύει σε αξιοπρεπή εμφάνιση και ικανοποιητική διάρκεια ανταγωνιστικής απόδοσης που θα τον βοηθήσουν να δείξει τον βαθμό ετοιμότητας για τον επόμενο αγώνα με το Ρέθυμνο που συγκαταλέγεται, όπως και το προηγούμενο με το Λαύριο, σ’ αυτά που χαρακτηρίζονται «τελικοί»”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…