Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Καλάθης: “Παίζουμε καλύτερα και θέλουμε να συνεχίσουμε”

Καλάθης: “Παίζουμε καλύτερα και θέλουμε να συνεχίσουμε”

calathes thomas pao peristeri

Ο Νικ Καλάθης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στη νίκη των πρασίνων στη Μόσχα, καθώς πέτυχε το νικητήριο τρίποντο. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» μετά το ματς τόνισε ότι είναι διαφορετική ομάδα πλέον, παίζουν καλύτερα και θέλουν να συνεχίσουν έτσι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA:

“Είναι ένα σουτ που προπονούμαι γι αυτό κάθε μέρα. Ήμουν ελεύθερος και πήρα την ευθύνη. Δεν υπήρχε πίεση σε αυτό το σουτ. Είχα χάσει αρκετά ελεύθερα σουτ μέχρι εκείνο το σημείο. Για να φτάσουμε ως εκεί κάναμε πολλά πράγματα διαφορετικοί παίκτες. Όλοι όσοι ήρθαν από τον πάγκο έδωσαν πράγματα.

Θέλουμε να παίξουμε το καλύτερό μας μπάσκετ στο τέλος της σεζόν. Παίξαμε καλή άμυνα και είχαμε ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι στο τέλος και το καταφέραμε. Είμαστε διαφορετική ομάδα. Παίζουμε καλύτερα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Μέσα από την άμυνα καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Έβαλε μεγάλα σουτ ο ΝτεΣόν και μας κράτησε μέσα στο παιχνίδι. Είναι μεγάλη η επιρροή του Πιτίνο. Όλο το σταφ κάνει εξαιρετική δουλειά και ο κόουτς πιστεύει σε εμάς. Είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να πετύχουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…