Κεντρική Elite League Και τώρα το ντέρμπι με τον Ιωνικό Νικαίας για τον Ηρακλή

Και τώρα το ντέρμπι με τον Ιωνικό Νικαίας για τον Ηρακλή

iraionikosnikaias 1

Στον Ηρακλή η αναμέτρηση με τον Χαρίλαο Τρικούπη αποτελεί παρελθόν και η αλήθεια πως ο Κώστας Μέξας είδε άλλους παίκτες αυτή τη φορά να παίρνουν την ομάδα στις πλάτες τους.

Τα συνήθη ατού δεν ήταν σε καλή ημέρα, αλλά Αθανασούλας, Καλαϊτζίδης και άλλοι παίκτες από τον πάγκο φρόντισαν αν δώσουν λύσεις. Αυτό είναι άλλωστε και το πιο σημαντικό, το γεγονός πως 6 ημέρες πριν το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς όλοι είναι σε εγρήγορση. “Δεν έχουμε να χάσουμε απολύτως τίποτα” έλεγαν στο Ιβανώφειο το Σάββατο, αφού ο Ιωνικός Νικαίας είναι πολύ δυνατός  μέσα στην έδρα του. Οι “κυανόλευκοι” χρειάζονται νίκη με μισό πόντο, για να ντουμπλάρουν τις επιτυχίες και να πάνε στην πρώτη θέση, 7 στροφές πριν το τέλος μετά τις 23/3.

Φυσικά, θα πρέπει να κάνουν το τέλειο παιχνίδι, μιας και δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Η αναμέτρηση του πρώτου γύρου είναι ο οδηγός, αλλά η ομάδα της Νίκαιας είναι το φαβορί. Η αναμέτρηση με τον Τρικούπη είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα και αυτό γιατί αφιερώθηκε η νίκη στον Σάββα Τζουγκαράκη, που έχασε τον πατέρα του.

Ο “Ημίθεος” είναι οικογένεια, ενώ παράλληλα την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η χοροεσπερίδα του ΓΣ Ηρακλή, όπου φυσικά θα είναι παρών και το μπασκετικό τμήμα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/ play outs

Πήρε προβάδισμα ο  Ηρακλής. Τα αποτελέσματα των play off/ play out. Ο Ηρακλής επικράτησε τ…