Κεντρική Basket League Άρης Η συγγνώμη και η δέσμευση του Καστρίτη!

Η συγγνώμη και η δέσμευση του Καστρίτη!

kastritis 2

O Άρης βρέθηκε μπροστά μέχρι και 17 πόντους (51-34) αλλά τελικά ο Κολοσσός Ρόδου ήταν ο νικητής. Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Καστρίτης δήλωσε:

“Πολλά συγχαρητήρια στον Κολοσσό και στον κόουτς Κουφό για τη δίκαιη νίκη τους. Το είχαν δηλώσει νωρίς ότι έρχονται για τη νίκη και να καταθέσουν καρδιά και ψυχή. Αυτό είπαν και αυτό έκαναν. Εμείς από την πλευρά μας, δεν θα σταθούμε στα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε μέσα στην εβδομάδα. Δεν δώσαμε το 100%. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο δεχθήκαμε σχεδόν 50 πόντους στο ημίχρονο. Το πήρε αυτός που το ήθελε περισσότερο.

Δεν θα μιλήσω για τακτική και αριθμούς. Το ελληνικό πρωτάθλημα, το γνωρίζουμε και πρέπει να μην βγάζουμε από το μυαλό μας ότι είναι πολύ δύσκολο. Δεν παίζει ρόλο η εικόνα της βαθμολογίας. Και ειδικά στις τελευταίες αγωνιστικές, όλες οι ομάδες θα δίνουν την ψυχή τους. Εαν δεν το αντιληφθούμε, θα έχουμε κι άλλα άσχημα αποτελέσματα. Είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας. Η υπερπροσπάθεια τους, έχει φέρει τα τελευταία αποτελέσματα. Δεν θα χαλαρώσουμε. Να επανέλθουμε στην εικόνα που είχαμε πριν τη διακοπή και να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα όπως μας αρμόζει.

Τέλος, μία τεράστια συγνώμη από τον κόσμο και δεσμευόμαστε ότι θα επιστρέψουμε στις νίκες και σε καλύτερες εμφανίσεις. Τακτικά μπορούμε να πούμε πολλά. Δεν αναφέρθηκα σε αυτό το κομμάτι γιατί το αποτέλεσμα κρίθηκε στο πνευματικό κομμάτι. Ξέραμε ότι ο Κολοσσός παίζει με τον Γεωργάκη και τον Μαυροειδή. Σουτάρει πολλά τρίποντα και παίζει με το ένας εναντίον ενός. Απλώνονται πάνω στο παρκέ χωρίς λόου ποστ παιχνίδι. Επιλέξαμε να το αντιμετωπίσουμε με αλλαγές. ΜακΓκι και Κάιζερ μπορούν να μαρκάρουν κοντούς”.

Για τους τραυματίες: “Ολη την εβδομάδα κάναμε προπονήσεις με δέκα και έντεκα άτομα. Γίνεται μία τεράστια προσπάθεια από τα παιδιά και το ιατρικό σταφ. Ελπίζω σύντομα να είναι όλοι υγιείς και να συνεχίσουμε όλοι μαζί το πρωτάθλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…