Κεντρική Basket League Άρης Η ικανοποίηση και η σιγουριά του Καστρίτη

Η ικανοποίηση και η σιγουριά του Καστρίτη

kastritis 2

Την ικανοποίηση του για την προσπάθεια του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ και τη σιγουριά του ότι αν συνεχίσει έτσι η ομάδα θα επιστρέψει στις νίκες στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα εξέφρασε ο Γιάννης Καστρίτης στη συνέντευξη Τύπου.

“Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη δίκαιη νίκη της. Το παιχνίδι κύλησε όπως το περιμέναμε. Μετά από μια σειρά άσχημων αποτελεσμάτων θέλαμε να δείξουμε αντίδραση και πίστη στις δυνατότητές μας, ότι μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα όσο δύσκολο κι αν ήταν αυτό.

Γνωρίζαμε ότι η ΑΕΚ είχε εκτός έδρα ματς στην Μπάμπεργκ και με την απουσία του Ματσιούλις και οτι είχαν στο μυαλό τους στο επόμενο παιχνίδι με την Μπάμεργκ.

Και εμείς έχουμε να διαχειριστούμε πολλούς τραυματισμούς. Είμαστε ένα σύλλογος που πάντα είμαστε ενωμένοι, τα παιδιά δουλεύουν κάθε μέρα όσο περισσότερο γίνεται. Δεν είναι εύκολο να κουβαλάς σερί ηττών, όπως εμείς.

Δείξαμε ανταγωνιστικό πρόσωπο, όσο μας επιτρέπει ο βαθμός που έχουμε προπονηθεί αλλά και η ποιότητα του αντιπάλου. Πιστέψαμε μέχρι τέλους ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη.

Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και βέβαιος και σίγουρος ότι αν συνεχίσουμε έτσι θα είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στις νίκες απέναντι στον Προμηθέα στην έδρα μας”, τόνισε ο προπονητής του Άρη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…