Κεντρική Γ' Εθνική Η απάντηση της Νικόπολης στις καταγγελίες του Μουλά

Η απάντηση της Νικόπολης στις καταγγελίες του Μουλά

Με ανακοίνωση της η Νικόπολη Πρέβεζας απάντησε στις καταγγελίες του Χρήστου Μούλα, εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη με τη συμφωνία των δύο πλευρών και υποστηρίζει πως ο παίκτης δεν τήρησε όσα είχε υποσχεθεί.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας της Πρέβεζας:

“Υπήρξε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ των δύο πλευρών, όπως συμβαίνει με κάθε νεοφερμένο παίκτη, το οποίο καθόριζε με σαφή τρόπο ότι αν δεν γίνει η μετάταξη από το Ναυτικό στην Αεροπορία του αθλητή Χρήστου Μουλά, ουδεμία απαίτηση θα υπήρχε από την πλευρά του στο μέλλον. Προϋπόθεση για να συνεργαστούμε καθόλη τη σεζόν ήταν η υπογραφή του συμφωνητικού εφόσον ο αθλητής υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία στην αεροπορία (σ.σ. απέναντι από την Πρέβεζα, σε απόσταση μόλις τριών χιλιομέτρων, βρίσκεται η αεροπορική βάση του Ακτίου, επομένως ο παίκτης θα είχε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή του σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο μέρος όπου θα μπορούσε να εκτίσει τη στρατιωτική του θητεία). Όμως, ο κ. Μουλάς δεν έφερε ποτέ πίσω υπογεγραμμένο το συμφωνητικό, ενώ ο ίδιος υποστήριζε ότι θα επιληφθεί του θέματος της μετάταξής του. Επομένως δεν υπάρχουν όροι συμφωνίας μεταξύ μας. Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι έμενε σε πολυτελές ξενοδοχείο αρχικά και στη συνέχεια σε έπαυλη στην τουριστικη περιοχή του Μύτικα. Εκτός από άριστες συνθήκες διαμονής, του είχαμε εξασφαλίσει και ό,τι καλύτερο υπάρχει στην πόλη αναφορικά με τη σίτιση. Από κει και πέρα, ο Κ. Μουλάς, μην έχοντας καταφέρει να πάρει μετάταξη, ερχόταν σε ελάχιστα παιχνίδια σαν… κομήτης. Ήταν φαντάρος και απροπόνητος και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί ούτε στο ελάχιστο αγωνιστικά. Τον κάλεσε λοιπόν ο πρόεδρος (σ.σ. Παναγιώτης Καραστάθης) να του πληρώσει τα δεδουλευμένα και αυτός αντί να απαντήσει προέβη σε καταγγελίες. Πραγματικά λυπόμαστε πολύ και τονίζουμε πως οι καταγγελίες αυτές είναι τελείως ανυπόστατες…”.

Όσα είχε αναφέρει ο παίκτης στις καταγγελίες του:

“Για τη διασφάλιση της αξιοπρέπειας μου αλλά και για να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά άλλων αθλητών στο μέλλον,κρίνω σκόπιμο να παραθέσω κάποιες αλήθειες.

Αγωνιζόμουν μέχρι πρότινος στο σωματείο της Σ.Κ. Νικόπολης Πρέβεζας εκπληρώνοντας παράλληλα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις έως ότου με ένα ξαφνικό τηλεφώνημα μου γνωστοποιήθηκε ότι με το έτσι θέλω η συνεργασία μας σταματάει με μοναδική αιτιολόγηση την εξοικονόμηση χρημάτων από πλευράς της ομάδας.

Έτσι λοιπόν φτάνω τώρα στο σημείο να αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα:

– Μου στερούν το δικαίωμα να καταπιάνομαι με το άθλημα που τόσο αγαπώ βοηθώντας παράλληλα την ομάδα μου όπως  έπραξα μέχρι τώρα με όλη μου τη ψυχή.

– Εκπληρώνω την θητεία μου στην Κέρκυρα όπου ήρθα για να είμαι κοντά στην ομάδα μου και τώρα αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα καθώς στις εξόδους μου δεν μπορώ να κοιμηθώ στην Πρέβεζα όπως είχε συμφωνηθεί διότι μου αφαίρεσαν το δικαίωμα στη στέγαση. Έτσι λοιπόν αναγκάζομαι να επιστρέφω στην Αθήνα έχοντας μεγάλα έξοδα μετακίνησης

– Με την αθέτηση της οικονομικής συμφωνίας από πλευράς της ομάδας περί οδοιπορικών και λοιπών εξόδων διαβίωσης βρίσκομαι εν κατακλείδι, μακριά από το σπίτι και την οικογένειά μου,σε δυσμενή οικονομική θέση και κυρίως με κλεμμένο το δικαίωμα στο μπάσκετ που τόσο αγαπώ.

Είναι ντροπή θεωρώ παράγοντες να παίζουν παιχνίδια με των ιδρώτα των αθλητών και να μας αντιμετωπίζουν σαν άψυχα όντα επεμβαίνοντας στις ζωές μας με τέτοιο τρόπο. Παρ’ όλα αυτά ελπίζω κάποιοι από τους κυρίους  που το καλοκαίρι δώσαμε τα χέρια να τιμήσουν τον λόγο τους έστω και την ύστατη στιγμή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

“Να διακοπούν τελείως τα πρωταθλήματα”

Ο πρόεδρος του ΓΣ Αμπελώνα, Σταύρος Κωτούλας, σε δηλώσεις του στο «billkara66.blogspot.com…