Κεντρική Elite League Η ανακοίνωση διαζυγίου, η δεδομένη στήριξη και η επόμενη ημέρα στο Πευκοχώρι!

Η ανακοίνωση διαζυγίου, η δεδομένη στήριξη και η επόμενη ημέρα στο Πευκοχώρι!

meletiadis kavala

Ηταν θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί. Παρά τα δύο ραντεβού σήμερα και χθες με τη διοίκηση της ομάδας για την απόλυτη στήριξη προς το πρόσωπό του, ο κόουτς Μελετιάδης αποτελεί παρελθόν από το πρωί για την ομάδα της Χαλκιδικής.

Ο ίδιος το ανακοίνωσε στα αποδυτήρια την παραίτησή του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Κόροιβο Αμαλιάδας και στη συνέχεια η διοίκηση προσπάθησε να το μεταπείσει. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και ο πρώην πλέον τεχνικός πήρε την απόφασή για προσωπικούς λόγους.

Το Πευκοχώρι φυσικά αναζητάει τον επόμενο προπονητή του και καλείται να διαχειριστεί την κατάσταση πριν την αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

Ηδη, έχουν προταθεί Πέρκος, Νικολαίδης, Ποργιόπουλος , Γαλάνης και άλλοι ως πιθανοί διάδοχοι. “Θα συναντηθούμε το βράδυ με τον πρόεδρο να δούμε τι θα γίνει. Θέλαμε να μείνει ο κόουτς, αλλά επέμενε στην απόφασή του. Πλέον, κοιτάμε την επόμενη ημέρα”, τόνισε ο Ανέστης Χριστοφορίοδης στο ebasket.gr.

To σίγουρο είναι πως την ομάδα της Χαλκιδικής θα κινηθούν άμεσα για την επιλογή τους, αφού δε θέλουν να διαταραχθεί το κλίμα και όλη η προσοχή είναι στη δύσκολη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Ολυμπιακός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α1 …