Κεντρική Elite League H διάρκεια και η άμυνα με Ερμή, αλλά και η διπλή σημασία με Μαρούσι!

H διάρκεια και η άμυνα με Ερμή, αλλά και η διπλή σημασία με Μαρούσι!

tzimas 1

Στην Καρδίτσα τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα και οι ρόλοι δομημένοι. Υπάρχει ο Χρήστος Δεληγιάννης και οι συνεργάτες του που τρέχουν το πρότζεκτ σε επίπεδο διοικητικό και οικονομικό, αλλά υπάρχει και ο Γιάννης Τζήμας που έχει αναλάβει με την εμπειρία του να κάνει μια υγιή ομάδα. Και οι δυο πλευρές βάση αποτελεσμάτων τα καταφέρνουν καλά.

Την επόμενη χρονιά ένα ολοκαίνουριο γήπεδο, που μάλλον θα λέγεται “Γιάννης Μπουρούσης” (ελάχιστοι αθλητές έχουν αυτό το προνόμιο στην Ελλάδα), περιμένει την μπασκετική προσπάθεια που λέγεται Καρδίτσα. Οπότε οι βάσεις πρέπει να μπουν από φέτος. 

Η νίκη μέσα στην έδρα του αήττητου Ερμή στο θεσσαλικό ντέρμπι ήταν μεγάλο κατόρθωμα. Πρεστίζ, ουσία, αλλά και καλή εμφάνιση. “Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης είχαμε προβάδισμα και σπάσαμε το αήττητο μιας ομάδας που είχε κερδίσει Ιωνικό και Ηρακλή. Αυτό θα πρέπει να μας οπλίσει με ψυχολογία για την αναμέτρηση με το Μαρούσι. Η νίκη είναι μονόδρομος”, τόνισε στο ebasket.gr, ο Γιάννης Τζήμας.

Ερμείδης και Μαγκουνής είναι τα προβλήματα του Ελληνα τεχνικού, για την αναμέτρηση με την ομάδα της Αθήνας, αλλά θα τους περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή. Ο κόσμος πάντως θα είναι για τη Καρδίτσα, αφού ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός και υπάρχει έξτρα κίνητρο για την ήττα του πρώτου γύρου.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…