Κεντρική Elite League H αγάπη για την Ελλάδα, η δικαίωση και ο ύπνος του Μπουντερλεβίτσιους!

H αγάπη για την Ελλάδα, η δικαίωση και ο ύπνος του Μπουντερλεβίτσιους!

kavala paiktis

Λένε πολλές φορές πως η υπομονή είναι η μεγαλύτερη αρετή, για να έρθει το νέο που περιμένεις!

Στην περίπτωση του Μπουντερλεβίτσιους μάλλον χρειάστηκε κάτι παραπάνω από υπομονή, για να μάθει σήμερα το πρωί από τον κόουτς της Καβάλας Ανδρέα Καραπιπερίδη, πως η ομάδα δικαιώθηκε στο ΑΣΕΑΔ και πλέον θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί με την έκδοση του δελτίου του!

Βέβαια, νωρίτερα και ο Ελλήνας κόουτς πήρε πρώτος επιτέλους την χαρά πως θα έχει ένα πλήρες ρόστερ για τη μάχη της παραμονής και στη διάθεσή του κανονικά του Σίμας Μπουντερλεβίτσιους ύστερα από 2 ατυχείς επιλογές. Η διοίκηση φρόντισε να τον ενημερώσει για τη θετική εξέλιξη, σε μια υπόθεση που εκδικάστηκε στις 7/2!

“Πάμε πλέον πλήρεις και γεμάτοι να κάνουμε το καλύτερο” έλεγε στο ebasket.gr σήμερα ο προπονητής της Καβάλας, που έζησε με τον δικό του τρόπο την αναμονή του παίκτη.

Εδώ και έναν μήνα και παραπάνω ο Λιθουανός παίκτης προτίμησε να περιμένει καρτερικά την απόφαση και πλέον θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στον Ερμή Αγιάς.

Φυσικά, σε αυτήν του την απόφαση και αισιοδοξία, μέτρησε η αγάπη του για την Ελλάδα. Οι ομορφιές της χώρας μας και φυσικά η πολύ ξεχωριστή Καβάλα, έδωσε ένα ακόμη κίνητρο στον συμπαθέστατο Σίμας. “Κόουτς, σήμερα θα κοιμηθώ ήσυχος” είπε στην προπόνηση μετά το θετικό νέο και η ψυχολογία όλων στην Καβάλα είναι πολύ θετική. Και μην ξεχνάμε πως το χρονικό σημείο για να βρει ένας κοινοτικός παίκτης νέα ομάδα δεν είναι και το καλύτερο στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η περίπτωση του Γκαμπερόνι ταλαιπώρησε τους “Αργοναύτες”, που πηγαίνουν πλέον με γεμάτη φαρέτρα στη μάχη της παραμονής. Στόχος είναι τα πλέι άουτ και μεγάλο όπλο θα είναι και η έδρα. Ο Λιθουανός φόργουορντ γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι της Καβάλας και σε συνδυασμό με την απουσία τραυματισμών, οι “Αργοναύτες” έχουν δυο μήνες και για να πετύχουν τον σκοπό τους, την παραμονή στην Α2!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…