Κεντρική Γ' Εθνική Γράφει ιστορία το Αιγάλεω! Δεν χάνει με τίποτα

Γράφει ιστορία το Αιγάλεω! Δεν χάνει με τίποτα

aigaleo

Το Αιγάλεω πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία φέτος στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και μετράει αντίστροφα για την ολοκλήρωση και την άνοδο στη Β΄Εθνική Κατηγορία. Το “Σίτι” φέτος ύστερα από 18 αγώνες παραμένει αήττητος και πλέον μετράει 51 παιχνίδια χωρίς ήττα από το περσινό καλοκαίρι και έχει τρελάνει όλο τον μπασκετικό κόσμο.

Το Αιγάλεω την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Α΄ΕΣΚΑ και πήρε “αέρα” το πρωτάθλημα. Σε 26 παιχνίδια έκανε ισάριθμες νίκες, ενώ μέτρησε ακόμα πέντε νίκες στο Κύπελλο της Ένωσης και ολοκλήρωσε τη σεζόν 2017-2018 αήττητο (31-0). Το σερί δεν σταμάτησε εκεί, καθώς φέτος και για να είμαστε ακριβείς ούτε φέτος δεν έχει κάποιον αντίπαλο και συνεχίζει να παίρνει το ένα ροζ φύλλο αγώνα πίσω από το άλλο.

Στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας, μετράει 18-0 και φυσικά βρίσκεται μόνο πρώτο στην κορυφή του ομίλου. Παράλληλα, έχει και δύο νίκες στο Κύπελλο της ένωσης και βάζει φουλ πλώρη για το νταμπλ και να ολοκληρώσει δεύτερη συνεχόμενη σεζόν χωρίς να υποστεί ούτε μία ήττα.

Το Αιγάλεω έχει φτάσει στο 51-0 και η καταμέτρηση συνεχίζεται…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…