Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Γκιστ: “Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και πεινασμένοι”

Γκιστ: “Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και πεινασμένοι”

james gist panathinaikos ifaistos

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης με τη Μπασκόνια έκανε ο Τζέιμς Γκιστ, ενώ αναφέρθηκε και στην απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Θέλω να στείλω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια Γιαννακόπουλου και την οικογένεια του Παναθηναικού. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις μία απώλεια. Ήταν ένα μεγάλο μέρος του Παναθηναικού, εξέφραζε πολλά από αυτά που εκφράζει ο σύλλογος. Όλοι ξέρουν ποιος ήταν και τι έχει κάνει αυτή η οικογένεια για την ομάδα.

Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και πεινασμένοι. Είμαστε σε καλή κατάσταση, μετράμε τέσσερις σερί νίκες και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Πρέπει να κάνουμε όσα κάνουμε και μας επιτρέπουν να κυριαρχούμε στο παιχνίδι. Θα βγούμε έξω για να παλέψουμε, δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι για εμάς. Είναι μία καλή ομάδα, ξέρει τι πρέπει να κάνει σε άμυνα και επίθεση. Είμαστε στο σπίτι μας και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.

Κανένας στα αποδυτήρια δεν σταμάτησε να πιστεύει. Παίζουμε καλά, είμαστε σε καλό ρυθμό αλλά δεν πρέπει να το δούμε άλλο. Νικήσαμε στη Μόσχα αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εκεί. Δεν πρέπει να το θεωρούμε έκπληξη, πρέπει να σκεφτόμαστε ότι είναι νορμάλ να κερδίσουμε σε τέτοια ματς, πρέπει να ξέρουμε ότι είμαστε μία ομάδα που πρέπει να κερδίζει παντού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…