Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Γιουλ: “Προσωπικά ήταν μια δύσκολη χρονιά”

Γιουλ: “Προσωπικά ήταν μια δύσκολη χρονιά”

sergio llull

Σε συνέντευξη του ο Σέρχιο Γιουλ τόνισε πως νιώθει πάλι 100% έτοιμος μετά τον σοβαρό τραυματισμό που αντιμετώπισε. Ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης στάθηκε  στη δύσκολη χρονιά που είχε, ενώ αναφέρθηκε και στη νίκη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:

“Είναι καλό σημάδι. Είναι κάπως σαν ανέκδοτο, αλλά λέει πολλά σχετικά με την καλή δουλειά που κάναμε ως ομάδα. Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές, ελέγξαμε τα ριμπάουντ, που είναι πάντα σημαντικό κριτήριο απέναντί τους. Παίξαμε καλά στην άμυνα και αυτό μας επέτρεψε να βρούμε τον ρυθμό μας στην επίθεση, που είχαμε χάσει στα τελευταία παιχνίδια.

Αναφορικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και για το αν έπρεπε να αποδείξει, μέσα από το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε, πως είναι και πάλι στο 100% τόνισε. “Πιθανώς είναι το καλύτερο παιχνίδι μου για φέτος. Μετά το παιχνίδι είπα πως ήταν η καλύτερη μέρα μου, όσον αφορά την φυσική κατάσταση, από τότε που τραυματίστηκα πριν από δύο χρόνια. Στο τέλος, όταν έχεις έναν σοβαρό τραυματισμό όπως αυτόν στον αχίλλειο, παίρνει 9 μήνες για να επανέλθεις στο παρκέ, αλλά περισσότερο χρόνο μέχρι να νιώσεις 100%. Προσωπικά ήταν μια δύσκολη χρονιά. Είχα πολλά προβλήματα στη μέση, στα γόνατα και μυικά θέματα πριν το Copa del Rey. Αυτοί οι τραυματισμοί συνέβησαν λόγω του τραυματισμένου γονάτου μου, αλλά τώρα είναι παρελθόν. Και τώρα είμαι στο 100% και έτοιμος να απολαύσω το μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ταβάρες: «Στόχος μου να παραμείνω στη Ρεάλ»

Απαντά στα μεταγραφικά σενάρια ο Έντι Ταβάρες. Το όνομα του Έντι Ταβάρες είναι ίσως ένα απ…